Vizitator yo_geo_boss Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Sall all. Vreau sa cumpar si eu un subwoofer pentru PC (adica sa mearga si la PC, nu numai cu statie), bugetul este 150 RON, daca vreti sa ma ajutati cu niste parerii, sfaturi. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator alinhiemesch Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 hmm...cam la ce putere il vrei? Link spre comentariu
Vizitator alinhiemesch Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 hmm...cam la ce putere il vrei?pc-ul are putere de iesire cat pentru casti ..deci fara o amplificare(statie nu ai nici o sansa) dar sunt mai multe variantedaca ai subwoferul deja este ff simplu cu 150 ron faci cv destul de puternic Link spre comentariu
Vizitator yo_geo_boss Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Pai si ce miar trebui asa in mare ca sa imi fac eu unu inafar de difuzor. Link spre comentariu
Vizitator alinhiemesch Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 un amplificator auto ...si o sursa de pc sursa cam la 400w functioeaza perfect la un amplificator auto de 150 w daca mai e cv intreaba' am mai multe variante ..acum n stiu ce vrei tu Link spre comentariu
Vizitator alinhiemesch Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 un amplificator auto ...si o sursa de pc sursa cam la 400w functioeaza perfect la un amplificator auto de 150 w daca mai e cv intreaba' am mai multe variante ..acum n stiu ce vrei tuintra pe messennger id meu: numele de la user.. Link spre comentariu
Vizitator yo_geo_boss Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 gata domnu dai acc pe mess, mai astept pareri de la voi, multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum