Vizitator XenOcyD Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 As avea nevoie de putin ajutor in legatura cu un amplificator pe lampi model ''t16'', facut de Intreprinderea optica romana Bucuresti. Stiu doar ca alimentarea se face in 110 v, NU stiu daca in curent continuu sau alternativ, nu stiu puterea si mai ales nu stiu daca merita reconditionat. Orice detalii/opinii/pareri sunt binevenite(mai ales o schema tinand cont ca are interventii), lampile sunt rusesti cred pt ca scrie in chirilica pe ele si nu am cunostinte in acest domeniu. Multumesc Link spre comentariu
Den Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Pune si tu poze cu el,interior/exterior,asa va fi mai usor de identificat si observat Link spre comentariu
Vizitator XenOcyD Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Sper sa fie de folos Link spre comentariu
Spitfire Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 E un amplificator de putere prevazut si cu un preamplificator sensibil, a fost folosit aproape sigur in cinematografie, pt. a "citi" prin intermediul unei fotocelule cu vid/gaz, coloana sonora aflata pe film. Este monofonic si nu are cine stie stie ce performante audio, merita reconditionat pt. valoarea muzeala, nu pt. a fi folosit. Link spre comentariu
Vizitator XenOcyD Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Multumesc pentru promptitudine si informatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum