Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LINCOLN INVERTEC V145-S

high_voltage_tm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• high_voltage_tm

4

• andreigradu

3

• TESSLA

2

• Badman

1

• 1 lună mai târziu...

Insa vad ca se fac postari acolo la regulament, faceti o postare oficiala pe langa anuntul cu postul de cenzor.Eu nu pot posta acolo, vad ca sunt doar cativa care scriu acolo si nu scrie la avatarele tuturor ca fac parte din stuff-ul forumului.Adaugati acolo la regulament, ca vad ca nu s-a mai scris acolo din 2004.Dupa cum vad in regulament , fiecare e raspunzator pentru informatiile atasate. Cel putin era corect un mesaj general care sa anunte ce trebuie scos din atasamente, adica ce categorii de fisiere trebuie sa stergem.In multe postari erau poze, datasheet-uri, scheme personale.Era mai simplu si nu e tarziu sa scrieti acolo la regulament.Mie mi s-au sters toate documentele, si poze, scheme personale, datasheet-uri, poze cu capturi in care se faceau explicatii.

Link spre comentariu

Acum trebuie gasita o posibilitate de stocare a schemelor pe un server, intr-o tara care nu e afectata de drepturile de autor. (Trebuie vazut cum e prin Rusia.)Interesul trebuie sa fie al ambelor parti, adica al electronistilor si al proprietarului forumului.Pana la urma proprietarul castiga din numarul de vizitari zilnice daca are reclama afisata. Dupa cum vad exista 2 bannere de la "magazine" de piese electronice.Lipsa schemelor si a pozelor duce la scaderea traficului. Deci mai putini bani la proprietar. Chiar daca suma totala e mica, in timp acopera curentul, abonamentul la net, serverele etc.Peste 80% din procesul de invatare al omului este bazat pe " a vedea ".

Link spre comentariu

Domle...administratorul a fost dat in judecata tocmai din cauza drepturilor de autor si mai trebuie sa si plateasca niste daune. Toata raspunderea a fost pusa in spatele lui, ca proprietar, si nu al userilor. Si nu e singurul proprietar de forum care a fost dat in judecata. O sa vedeti ca incet incet lucrurile o sa se schimbe si internetul nu va mai fi cel pe care il stiati.

Link spre comentariu
  • Administratori

datasheet-uri,

la ce trebuie atasate acestea cand e plin netul de ele ? De acuma incolo orice se gaseste pe google la o simpla cautare dar se va atasa in forum va fi sters fara nici o explicatie
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Nu era al meu, ci al unui coleg care vroia sa-l aduca la reparat... insa trecuse prin prea mult maini dibace inainte de a ajunge la mine si nu m-am mai ostenit cu el.Modelul in sine e unul performant si bine facut, probabil ca e peste 600€ de nou.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări