Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Este sau nu servo?

Vizitator vegyta

Postări Recomandate

Vizitator vegyta

Salutare,am cumparat mai de mult o masinuta controlata prin radio,si vreau sa fac un robotel cu ajutorul ei.Sunt confuz daca unul din motoare este sau nu un servo pentru ca are 2 fire,si nu 3 ca la un servo(Vcc,masa,comanda).Imi puteti spune va rog,daca motorul din fata(in cutia neagra)(in prim plan in fotografii) este sau nu un servo?

Urmeaza Fotografiile:

http://img836.imageshack.us/g/dsc00365yo.jpg/ (mai sunt cateva in plus aici)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• boederyakumo

1

Nu este un motoras servo, ansamblu format din motor reductie si brat care este de fapt cutia neagra despre care vorbiti , are denumirea de servo directie, pentru ca deserveste la schimbarea directiei autovehiculului cu ajutorul unui ansamblu comanda motor reductie brat.deci motorasul este un motoras de curent continuu normal care la capatul cursei bratului angrenajului ramane in stare de tensiune datorita trecerii prin el a unui curent electric pe care partea electronica de comanda il limiteaza la o anumita valoare.Deci motorasul nu este un servo.

Link spre comentariu
Vizitator florinbuda

Dacă vrei servo, vezi că eu am vre-o 3 kilograme de motorase servo si pas cu pas - le-am scos din imprimantele duse la REMAT pentru reciclare - o sa-ti ceara vre-o 5 lei pe un kilogram de componente :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări