Vizitator vegyta Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Salutare,am cumparat mai de mult o masinuta controlata prin radio,si vreau sa fac un robotel cu ajutorul ei.Sunt confuz daca unul din motoare este sau nu un servo pentru ca are 2 fire,si nu 3 ca la un servo(Vcc,masa,comanda).Imi puteti spune va rog,daca motorul din fata(in cutia neagra)(in prim plan in fotografii) este sau nu un servo? Urmeaza Fotografiile: http://img836.imageshack.us/g/dsc00365yo.jpg/ (mai sunt cateva in plus aici) Link spre comentariu
boederyakumo Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Nu este un motoras servo, ansamblu format din motor reductie si brat care este de fapt cutia neagra despre care vorbiti , are denumirea de servo directie, pentru ca deserveste la schimbarea directiei autovehiculului cu ajutorul unui ansamblu comanda motor reductie brat.deci motorasul este un motoras de curent continuu normal care la capatul cursei bratului angrenajului ramane in stare de tensiune datorita trecerii prin el a unui curent electric pe care partea electronica de comanda il limiteaza la o anumita valoare.Deci motorasul nu este un servo. Link spre comentariu
Vizitator vegyta Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 ok,multumesc frumos Link spre comentariu
Vizitator florinbuda Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Dacă vrei servo, vezi că eu am vre-o 3 kilograme de motorase servo si pas cu pas - le-am scos din imprimantele duse la REMAT pentru reciclare - o sa-ti ceara vre-o 5 lei pe un kilogram de componente Link spre comentariu
Vizitator vegyta Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 offfTopic: Cum ajung la Remat,prin ce zona este? Link spre comentariu
Vizitator florinbuda Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 eu iti spun dacă vrei, dar cred că tu vrei să ajungi la REMAT-ul tau din Bucuresti, nu la al meu din Baia Mare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum