Vizitator Dinu Florin Cornel Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Salut, vreau sa imi construiesc 2 boxe si sa imi cumpar o statie. Bugetul pentru boxe ajunge undeva 500, 550 lei iar bugetul pentru statie undeva la 250, 300 lei(statie nu noua, sunt constient ca nu este ieftina) ca gen muzical ascult mult rap, si mai ascult din cand in cand house, si hardcore mai rar. Intrebarea mea este cum mi-ati recomanda sa le construiesc? Si daca reusesc sa imi construiesc niste boxe decente la bugetul pe care il am, ce difuzoare sa cumpar bineinteles in limita bugetului pe care l-am specificat mai sus si toate cele necesare. Multumesc Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 la banutii tai , te sfatuiesc sa cauti un sistem sau 2.1 care sa fie bunicel cat de cat... totusi , nu ai spus ce puteri doresti , unde vei asculta muzica... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Cu 850 ron, iti cumperi amp+incinte sh, chiar f. bune... 400 pentru incinte 450 pentru amp Ex: ONKYO A-8630, 330 ron, sh, impecabil, as we speak... JAMO S406, 555 ron, desigilate, as we speak... Link spre comentariu
tranzistor Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 daca vrei....cu 300 de ron iti dau eu un ampli homemade 3X150w/8 ohm(eu il tin degeaba,si doar materialele,gen kituri si cele doua trafuri,conzi 2x15000,punte,etc... m-au dus mai mult de 300 ron) si iti pot da si sfaturi cum sa iti faci boxele si ce boxe sa iti faci,dar mai intai trebuie sa ne zici ce fel de boxe vrei si cum vrei sa se auda,si unde vrei sa le folosesti. eu mi-as face un 2.1 asa:un difuzor care sa il poti folosii ca sub decent e undeva la 150 ron nou si e de 15 inch...iar ca sateliti ceva de 12...sau 10..pana in 200 perechea,iar de restul va trebuii sa iti cumperi doua tweetere si sa vorbesti la un atelier sa vezi cat te costa sa iti faci incintele. daca te intereseaza ampliful astept un pm... Link spre comentariu
Vizitator Dinu Florin Cornel Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Pai vreau sa le folosesc in camera (stau la curte) si vreau sa se auda putin mai mult bass decat medii si inalte, nu vreau sa "tipe" prefer sa se auda mai incet si sunet mai clar decat sa se auda tare si prost... Link spre comentariu
Vizitator Dinu Florin Cornel Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Aaa am uitat sa scriu si de asta pai eu as vrea asa: 2 boxe, per boxa: difuzor de bass, medii, si inalte dar nu ma pricep la incinte cat de mari sa le fac, din ce lemn ce filtre sunt mai bune.... Link spre comentariu
tranzistor Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 ...la incinte pe 3 cai nu ma bag...nu am facut niciodata si nici nu ma pasioneaza la ce vrei tu,cred ca cea mai ieftina cale e sa alegi boxele propuse mai sus de nomikos,cum ziceam,chestiile astea tin de gusturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum