Vizitator sf117 Postat August 31, 2011 Partajează Postat August 31, 2011 Salut,Tin sa multumesc pentru schema electrica. Nu m-a ajutat pentru ca am gasit un meserias care a reparat utilajul, Imi pare rau ca sunt judecat asa aspru dar eu am fost foarte explicit in ceea ce am cerut si am precizat ca este o diferenta foarte mare intre FUS 25 si FU 25.Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum. Munca depusa pentru editarea schemei electrice este de apreciat si poate imi va fi de folos pe viitor. O sa incerc sa ma revansez avand o activitate mai intensa pe forum si o sa ma straduiesc sa scanez o carte - "Indrumator pentru ateliere mecanice" care cred ca va fi de folos multor membrii. Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator Liviu P Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Salut,Incearcati sa comparati scema de la FUS25 pe care am pus-o pe acest topic la "documentatie gratis".Cum arata un FU25? Se poate sa postati o poza?Cu stima.Poti sa mai postezi o data schema electrica pentru FUS25 te rog ? Am nevoie de ea si nu o pot gasi nicaieri. Multumesc mult. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 exista manual de reparatie general la fus 25 /32? Link spre comentariu
Vizitator Alex Popaene Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 buna seara asi dori sa stiu daca pot sa prelungesc cursa mesei longitudinala la freza fus 25 infratirea oradea sau daca se potriveste de la fus 36 daca poate sa ma ajute cineva va multumesc Link spre comentariu
janudeva Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Buna ziua, incerc sa fac rost de Schema electrica FUS25 su FUS 32 postata in forum de ,,, radu cnc,,, dar se pare ca linkul nu mai este disponibil, am o freza FUS25 cu partea electrica intr-o stare tip dezastru se poate vedea in fotografii starea uneltei FUS 25 inainte sa incep sa o curat si repar ,am un manual printat de pe scribid dar sechema electrica este foarte rau scanata de abia se vede ce scrie ,daca ma poate ajuta cineva cu schema electrica.Multumesc Link spre comentariu
basileu1 Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 Buna ziua! Am gasit o freza FU-1 de vanzare si as vrea sa consult manualul intai. Are cineva idee unde se poate gasi? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum