Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

...problema messenger 8

mishen

Postări Recomandate

Buna ziua !Am instalat versiunea messenger 8,problema este ca-mi da eroare cand sun pe cineva dupa care se inkide messu instantaneu ,mentionez ca nu-mi capteaza nici imaginile video..mentionez ca am windousu reinstalat recent xp versiune 2002..iar versiunile de messenger 9,10 nu le-am putu instala ,doar 8 am reusit..iar ca programe mai am instalat: mozilla firefox,Adobe reader 9 si mess 8..cam atat.. asi vrea sa stiu daca mai trebuie si alte programe pentru a functiona la mess castile microfon si captura video in afara de driver la web pe care la-m instalat de altfer..multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mishen

7

• FLORIN IORDACHE

4

• E_manuel

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

De ce ti sa folosesti versiunea 8 ?Treci macar la versiunea 9 pentru ca in multe situatii au aparut bug-uri la folosirea intre versiuni diferite.

Link spre comentariu

Hristos a inviat ! Sau chiar sa incercati cu versiunea 10,pentru ca daca are cineva mess-ul 10 si dvs mess-ul 9 nu poate ca sa va dea camera asa direct cand va suna,ca sa vb cu el,trebuie ca sa faca doua comenzi, 1 sa va sune si dupaia sa va dea camera, sau invers.Mult succes !

Link spre comentariu

aici este problema ca am incercat sa instalez si 9 si 10 nu s-a putut..decat messenger8 am reusit sa-l iau de pe net..iar pentru calling ..sun si imi trimite sent eror report probleme cu microsoft..imi da mesaj ii dau sent eror report..dupa ce dau se inkide messu..iar webcam nu-l folosesc dar nici nu functioneaza

Link spre comentariu

Salut ! Dar cu mess-ul 11 ati incercat ? Daca nu ati incercati,incercati si cu acesta, daca tot nu merge,atunci inseamna ca aveti probleme ori cu wind.......ori cu virusii sau chiar probleme cu netul dvs.Inca o intrebare am eu pt dvs,aveti vreun antivirus pe pc-ul dvs?Succes !

Link spre comentariu

nu am instalat antivirus..am reinstalat recent windousu..mentionez ca si inainte si cand am avut antivirus la fel ..aceasi problema avea mesu ...

Link spre comentariu

..si 11 am incercat si la fel nu mi-l instaleaza imi da errorii

Va salut ! Tot eu sunt.Eu cred ca incercati cu alele iconite de la messenger-uri 9,10,11 care vi le descarca direct de pe net,incercati ca sa gasiti undeva kitul cu totul la un messender,dar in afara de messenger 8,trebuie ca sa aiba peste 12 mb kitul cu messenger.Mult Succes !
Link spre comentariu

Colegu da-mi te rog o adresa de e-mail pe privat si-ti expediez ei kit-ul intreg de messenger 9 si 10 de asemenea, cine stie de unde le iei si ce anume iei.

Link spre comentariu

..multumesc ..cum pot trimite pe privat..

Salut ! Dati un click pe mp la care vreti sa trimite-ti mesaj privat .Succes !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări