Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help va rog

Vizitator buji

Postări Recomandate

Vizitator buji

Am formatat pc-ul,am bagat cd-ul cu driver-ele d la pc,am instalat primul driver,apoi cand am ajuns la cel de al doilea driver,cel pentru placa video,imi tot aparea find new hardware,arata ca cauta ceva,apoi s-a restartat si cand s-a aprins a dat eroareaWindows - Drive Not ReadyThe drive is not ready for use; it's door may be open. Please check the drive and make sure that a disc is inserted and that the drive door is closed.Cancel Try Again Continue , iar pe desktop nu imi mai apare nimic,nici macar bara de start,daca dau continue nu se intampla nimic ramane desktopul gol in continuare.Daca dau restart de multe ori la rand la un moment dat merge fara sa imi mai apara eroarea,dupa alt restart iar apare si tot asa.Mi s-a mai spus ca trebuie sa intru in bios,iar daca floppy disc este primul la bootare sa bag cdrw,l-am bagat dar degeaba. Care poate fi problema ca nu mai stiu c sa ii fac

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

• ionionel

1

Top autori în acest subiect

Cînd intrii în bios mergi la ADVANCED BIOS(features)şi reglezi aşa: 1. IDE CD-Rom device 2. Hard Disc drive C 3. Integrated NIC(disabled) 4. Floppy device(not installed) :da :freaza: Deci prima componentă pe care computerul va face boot este CD-rom,dacă ai un CD cu windows.Cînd instalezi windows formatează aceea partiţie ca să elimine inconvenientele de dinainte.Şi instalează windowsul pînă la capăt.Mie ca să îmi instalez windowsul,driverele şi cîteva utilitare îmi trebuie aprox.70 de minute. :aplauze

Link spre comentariu

Ai probele cu CD-ul, pare a fi zgariat ori citirorul optic defect, descarca de pe site-ul oficial driverul palcii video.Disparitia icoanelor poate sa fie datorita copierii partiala a driverelor video, daca eroarea persista fa-ti alt cont in calculator din Control panel, restartezi, intri pe noul cont, stergi apoi din control panel vechiul cont si te apuci de instalat driverele placii video.Dezactiveaza din bios FDD-ul, flopy disk.

Link spre comentariu
Vizitator buji

Va multumesc mult!Pana la urma am formatat iar pc-ul si am luat driverele dupa net,nu am mai folosit cd-ul,inseamna ca avea ceva cd-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări