Vizitator buji Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Am formatat pc-ul,am bagat cd-ul cu driver-ele d la pc,am instalat primul driver,apoi cand am ajuns la cel de al doilea driver,cel pentru placa video,imi tot aparea find new hardware,arata ca cauta ceva,apoi s-a restartat si cand s-a aprins a dat eroareaWindows - Drive Not ReadyThe drive is not ready for use; it's door may be open. Please check the drive and make sure that a disc is inserted and that the drive door is closed.Cancel Try Again Continue , iar pe desktop nu imi mai apare nimic,nici macar bara de start,daca dau continue nu se intampla nimic ramane desktopul gol in continuare.Daca dau restart de multe ori la rand la un moment dat merge fara sa imi mai apara eroarea,dupa alt restart iar apare si tot asa.Mi s-a mai spus ca trebuie sa intru in bios,iar daca floppy disc este primul la bootare sa bag cdrw,l-am bagat dar degeaba. Care poate fi problema ca nu mai stiu c sa ii fac Link spre comentariu
ionionel Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Cînd intrii în bios mergi la ADVANCED BIOS(features)şi reglezi aşa: 1. IDE CD-Rom device 2. Hard Disc drive C 3. Integrated NIC(disabled) 4. Floppy device(not installed) Deci prima componentă pe care computerul va face boot este CD-rom,dacă ai un CD cu windows.Cînd instalezi windows formatează aceea partiţie ca să elimine inconvenientele de dinainte.Şi instalează windowsul pînă la capăt.Mie ca să îmi instalez windowsul,driverele şi cîteva utilitare îmi trebuie aprox.70 de minute. Link spre comentariu
E_manuel Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Ai probele cu CD-ul, pare a fi zgariat ori citirorul optic defect, descarca de pe site-ul oficial driverul palcii video.Disparitia icoanelor poate sa fie datorita copierii partiala a driverelor video, daca eroarea persista fa-ti alt cont in calculator din Control panel, restartezi, intri pe noul cont, stergi apoi din control panel vechiul cont si te apuci de instalat driverele placii video.Dezactiveaza din bios FDD-ul, flopy disk. Link spre comentariu
Vizitator buji Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Va multumesc mult!Pana la urma am formatat iar pc-ul si am luat driverele dupa net,nu am mai folosit cd-ul,inseamna ca avea ceva cd-ul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum