Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung s3650

doru tv

Postări Recomandate

salut.am un tel samsung s3650 care functioneaza perfect in afara faptului ca e codat in vodafone :jytuiyu poate sa ma ajute cineva la decodarea lui in alta retea [cosmote] aceiasi problema am si cu un motorola v360v :da astept ajutor din partea colegilor experimentati in gsm.multumirii anticipate :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiaCT

4

• djdansmart

3

• doru tv

3

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

Ba motorola merge.Descarca free de pe google ultima box light ,motorocker ,p2k,smartmoto versiune crackuita.(atentie: nu tot ce e crackuit merge bine, poate omori telefonul care numai la servicegsm se mai face)Trebuie putine cunostinte in domeniu ca trebuie desfacut telefonul si facut testpoint.Primele versiuni merg fara testpoint dar cele vodafone trebuie testpoint.(un fir care se leaga la masa).Arunca un ochi aici:http://www.youtube.com/watch?v=cvTcHvdGNvQ in loc de clema papagal rosie se pune bateria. Dar cel mai sigur e la un service, nu costa mai mult de 25 lei decodarea.

Link spre comentariu

Ba motorola merge.Descarca free de pe google ultima box light ,motorocker ,p2k,smartmoto versiune crackuita.(atentie: nu tot ce e crackuit merge bine, poate omori telefonul care numai la servicegsm se mai face)Trebuie putine cunostinte in domeniu ca trebuie desfacut telefonul si facut testpoint.Primele versiuni merg fara testpoint dar cele vodafone trebuie testpoint.(un fir care se leaga la masa).Arunca un ochi aici:http://www.youtube.com/watch?v=cvTcHvdGNvQ in loc de clema papagal rosie se pune bateria. Dar cel mai sigur e la un service, nu costa mai mult de 25 lei decodarea.

Ce treaba are raspunsul tau cu ceea ce vrea initiatorul topicului? :bataie
Link spre comentariu

"aceiasi problema am si cu un motorola v360v :da astept ajutor din partea colegilor experimentati in gsm"Ce am zis gresit?Astept argumente!

Scuze..nu vazusem ca doru mai avea si un V360..am vazut titlul topicului si..Da..unele motorola se fac free direct,altele prin varianta TP..dar trebuie taiata tabla unde este TP! Daca nu vrea sa mearga la un service,poate incerca sa il faca "acasa" cu riscurile de rigoare!
Link spre comentariu

Se face cu ODM_unlocker v1.18, pe portul com 1 al pc-ului se pune un convertor ttl realizat cu max232,la iesirea lui se folosesc rx,tx si masa.Cat dai pe materiale plus riscul sa nu reusesti mai bine la service ca dureaza 10secunde.Toate cele bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări