doru tv Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 salut.am un tel samsung s3650 care functioneaza perfect in afara faptului ca e codat in vodafone poate sa ma ajute cineva la decodarea lui in alta retea [cosmote] aceiasi problema am si cu un motorola v360v astept ajutor din partea colegilor experimentati in gsm.multumirii anticipate Link spre comentariu
djdansmart Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Nu se pot decoda free! Mai bine mergi la un service..risti sa strici ceva cu programe free! Link spre comentariu
cristiaCT Postat Mai 14, 2011 Partajează Postat Mai 14, 2011 Ba motorola merge.Descarca free de pe google ultima box light ,motorocker ,p2k,smartmoto versiune crackuita.(atentie: nu tot ce e crackuit merge bine, poate omori telefonul care numai la servicegsm se mai face)Trebuie putine cunostinte in domeniu ca trebuie desfacut telefonul si facut testpoint.Primele versiuni merg fara testpoint dar cele vodafone trebuie testpoint.(un fir care se leaga la masa).Arunca un ochi aici:http://www.youtube.com/watch?v=cvTcHvdGNvQ in loc de clema papagal rosie se pune bateria. Dar cel mai sigur e la un service, nu costa mai mult de 25 lei decodarea. Link spre comentariu
djdansmart Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 Ba motorola merge.Descarca free de pe google ultima box light ,motorocker ,p2k,smartmoto versiune crackuita.(atentie: nu tot ce e crackuit merge bine, poate omori telefonul care numai la servicegsm se mai face)Trebuie putine cunostinte in domeniu ca trebuie desfacut telefonul si facut testpoint.Primele versiuni merg fara testpoint dar cele vodafone trebuie testpoint.(un fir care se leaga la masa).Arunca un ochi aici:http://www.youtube.com/watch?v=cvTcHvdGNvQ in loc de clema papagal rosie se pune bateria. Dar cel mai sigur e la un service, nu costa mai mult de 25 lei decodarea.Ce treaba are raspunsul tau cu ceea ce vrea initiatorul topicului? Link spre comentariu
cristiaCT Postat Mai 16, 2011 Partajează Postat Mai 16, 2011 "aceiasi problema am si cu un motorola v360v astept ajutor din partea colegilor experimentati in gsm"Ce am zis gresit?Astept argumente! Link spre comentariu
Vizitator gicad1 Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 service gsm 100% Link spre comentariu
djdansmart Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 "aceiasi problema am si cu un motorola v360v astept ajutor din partea colegilor experimentati in gsm"Ce am zis gresit?Astept argumente!Scuze..nu vazusem ca doru mai avea si un V360..am vazut titlul topicului si..Da..unele motorola se fac free direct,altele prin varianta TP..dar trebuie taiata tabla unde este TP! Daca nu vrea sa mearga la un service,poate incerca sa il faca "acasa" cu riscurile de rigoare! Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Aceeasi problema tel. sony ericsson-t250i Link spre comentariu
cristiaCT Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Se face cu ODM_unlocker v1.18, pe portul com 1 al pc-ului se pune un convertor ttl realizat cu max232,la iesirea lui se folosesc rx,tx si masa.Cat dai pe materiale plus riscul sa nu reusesti mai bine la service ca dureaza 10secunde.Toate cele bune! Link spre comentariu
doru tv Postat Mai 18, 2011 Autor Partajează Postat Mai 18, 2011 salut.revin pe subiect si va intreb daca stie cineva varianta de decodare cu ajutorul codului IMEI fara a fi resoftat telefonul Link spre comentariu
cristiaCT Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Pentru modelele astea nu merge pe IMEI free. Link spre comentariu
doru tv Postat Mai 21, 2011 Autor Partajează Postat Mai 21, 2011 dar pentru motorola v360v? Link spre comentariu
Vizitator gicad1 Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 nu merge pe imei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum