boku Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Stie cineva ce preturi mai sunt pentru o verificare/reparatie a unui tub de oxigen tehnic? Link spre comentariu
avolocaru Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 La Barlad am verificat + incarcat cu aprox 150 lei. Link spre comentariu
boku Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 dar la tuburile de acetilena? Link spre comentariu
avolocaru Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Nu mai stiu, exact dar cam tot pe acolo. Parca undeva pe la 360 - 400 cu tot cu incarcare. Link spre comentariu
radu cnc Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Salut,O verificare costa 50 Ron la Lugoj si e valabila 2 ani. Link spre comentariu
Blind Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Nu stiu, in Bucuresti stiu ca poti face asta la Linde (iesirea spre pitesti pe autostrada). Are cineva idee pe unde se gasesc tuburi de oxigen/CO2 la preturi minime? (nu de inchiriat, la cat le folosesc eu nu se justifica) Link spre comentariu
boku Postat Iunie 11, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2011 Incearca la centrele REMAT si colectare fier vechi.Daca ai noroc poti gasi tuburi in stare buna la preturi convenabile. Link spre comentariu
avolocaru Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Tuburi de oxigen gasesti chiar la cei care le distribuie, pe langa piata "alba" functioneaza si cea neagra. Link spre comentariu
nelute8 Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Unul pe care nu l-am mai folosit in ultimul timp, si care are expirat termenul de verificare, ti-l pot da. Termenul se acorda , nu in functie de bucata, ci de calitatea materialului si gradul de coroziune la interior. Eu am unul (parca de Moreni), care a avut termen de 10 ani, ca se expira acum in septembrie. Acum nu se stie care va fi durata urmatorului termen, dar stiu ca e dintr-un material mai putin oxidabil, de cat cele de Buzau sau altele mai vechi care, uneori nu se da mai mult de un an, daca e gaurit, ciupit la interior, deci i-a scazut greutatea. Mai sunt unele Japoneze, care sunt asemanatoare cu cele de Moreni.Au forma mai lunga si sunt mai usoare. Daca cineva stie mai complet... Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Salut, Din cate stiu eu verificarea tuburilor este pe doi ani si nu se mai pot incarca si folosi tuburi care au durata de viata mai mare de 30ani.Cu stima. Link spre comentariu
boku Postat Iunie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2011 Salut, Din cate stiu eu verificarea tuburilor este pe doi ani si nu se mai pot incarca si folosi tuburi care au durata de viata mai mare de 30ani.Cu stima.Dar alta este treaba cand ii bagi ceva in buzunar angajatului de acolo Link spre comentariu
boku Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 Se merita riscul? Acu depinde cat de avariat/erodat este tubul.Daca este vechi dar nu prezinta urme grave de eroziune este ok. Link spre comentariu
radu cnc Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Salut,La noi nu conteaza angajatul, daca are mai mult de 30 de ani nimeni nu te baga in seama poti sa fii cine vrei, ce este stantat pe butelie conteaza.Cu stima Link spre comentariu
avolocaru Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 "boku", nu se pune problema de tub erodat, tubul poate fi nefolosit, peste durata de viata nu-ti stanteaza nimeni. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum