Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Windows XP SP2 in conflict cu Kaspersky antivirus

dalu

Postări Recomandate

Dupa 1 an si circa 4 luni am reinstalat windows-ul. iar ca antivirus am instalat o versiune mai noua a softului Kaspersky antivirus personal v. 5.0.383. Treaba-i in felul urmator , calculatorul merge bine , dar face extrem de greu <>, adica cand vreu sa-l inchid , ii dau turn off, dar se opreste dupa foarte mult timp , cred ca 10 minute dureaza. In task manager , incercand sa-i inchid manual procesele in executie, am constatat ca singurul care nu raspunde la <> este executabilul antivirusului. De aici am tras concluzia ca sistemul de operare si antivirusul sant in conflict. Poate gresesc , voi ce parere aveti ? S-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie ? :prayer: :smt005 :smt010 :smt085 :smt087 :smt090 :smt088 :smt089 :smt102 :smt024

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dalu

2

• i0nutzb

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

dacă nu ai minim 512 ram, kav am obs că merge destul de greu :axe: încearcă să foloseşti nod32 (foarte puţine resurse consumate) sau, mai nou, am descoperit symantec antivirus corporate (nu norton) care se pare că nu papă foarte multe resurse (îl ţin în paralel cu nod32 şi am doar 384 ram) dar îl am doar de o zi..

Link spre comentariu

Ai dreptate <>, desii am 512 Mb RAM, cu parere de rau trebuie sa renunt la Kaspersky antivirus. M-am convins ca el este devina pentru functionarea anormala a calc-ului astfel: -inainte de a-i da ,,turn off,, i-am facut ,, shut down,, antivirusului , iar cand i-am dat comanda de inchidere calc-ului, acesta s-a executat imediat. Clar ca de aici mi se tragea. Pacat de kaspersky, versiunile anterioare nu imi facusera niciodata probleme . O sa caut pe net <>, poate gasesc vreo variante free, daca nu am la placa de baza PC Cillin 2002 (OEM- parca-i zice) , dar pe care nu am apucat sa-l folosesc niciodata. Oare o mai fii de actualitate chiar daca-i fac update-urile la zii ? :smt119 :smt120 :smt102 :smt024

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări