Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lg kp501 isi pierde semnalul

nutzu11v

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

3

• djdansmart

1

• nutzu11v

1

Top autori în acest subiect

Interesant, in multre cazuri cand altele aveao o linie de semnal el avea aproape full, in cazul in care nu-i de vina reteaua singura ta sansa este sa-l duci la service gsm ori sa-ti iei altul.Poate ai cartela magnetizata, incearca cu o cartela din aceeasi retea.Poti verifica si daca este din retea, sa mai ai pe altcineva in apropriere cu alt telefon si sa foloseasca aceeasi retea.

Link spre comentariu

Aiurea, telefonul respectiv nu are antena extererioara !

Corect, dar are conector .....exact cum a spus @gicad1 :da

Poate ai cartela magnetizata

Cartela sim ....nu se magnetizeaza... se programeaza, se copiaza, se sterg..... :nas:
Link spre comentariu

Cartela sim ....nu se magnetizeaza... se programeaza, se copiaza, se sterg.....

Exprimarea e "plastica" dar trebuia sa vi tu sa faci pe desteptul :bataie

Ce spui de serviciile de telefonie care in ultimul timp spun ca se magnetizeaza cartelele si subit cine nu are abonament ramane subit fara semnal si pentru reparare, cere un act de identitate, la abonamente nu se "magnetizeaza".

Cu restul teoriei conspiratiei nu am treaba insa daca omul a intrebat nu e necesar sa-l explicam despre diode, programari de cartele si alte abureli.

Nu suntem in forum de cocalar, vezi in alta parte !

Link spre comentariu

Nu inteleg de ce sari asa de fund in sus, dar daca tot ai facut-o am sa-ti raspund:

Exprimarea e "plastica"

Se pare ca exprimarea asta "plastica" o folosesc in ultima vreme cam toti cei care habar nu au cu ce se mananca treaba asta...Exact cum ai spus si tu nu suntem pe un forum de cocalari, ci pe un forum tehnic asa ca vorbeste ca atare si nu da informatii eronate.

dar trebuia sa vi tu sa faci pe desteptul
Aiurea, telefonul respectiv nu are antena extererioara !
Poate ai cartela magnetizata

Nu stiu care dintre noi......

Ce spui de serviciile de telefonie care in ultimul timp spun ca se magnetizeaza cartelele

Doamna, domnisoara, domnul.....etc, de la firmele de telefonie mobila care sunt pusi pentru a prelua garantiile sau a rezolva situatii de genul acesta ... nu au nici un fel de studii in domeniu, iar despre cunostiinte tehnice nici nu mai incape vorba. In cazul persoanelor de sex feminin angajarea se face/sau nu, in functie de aspectul fizic al persoanei, nu dupa studiile facute sau coeficientul de inteligenta. Stiu asta din sursa sigura deoarece 4 ani am lucrat ca tehnician gsm la vod****e. Deci concluzia, mai pe romaneste spus...Nu trebuie sa te uiti in gura prostului(nepriceputului).

nu e necesar sa-l explicam despre diode, programari de cartele si alte abureli.

Corect, nici nu-i vad rostul dar cum am mai spus, fiind pe un forum tehnic hai sa vorbim pe cat se poate asa, sa nu dezinformam omul si sa raspandim "destepteciunea" altora....

Poate persoana respectiva a citit ce iai scris despre "magnetizarea" cartelei...si acum informatia veniind de pe un forum in domeniu si atentie mai ales de la un user mai vechi pe forum, omul o ia de buna si le spune tuturor prietenilor(cunostintelor) ca cartelele se magnetizeaza...si uite asa .....

Nu suntem in forum de cocalar, vezi in alta parte !

FOARTE CORECT atunci da dovada de asta, si nu mai sari repede de fund in sus, si o lua ca pe ceva personal...daca aveam ceva personal cu tine te contactam in privat...ceea ce te-as ruga si pe tine sa faci daca mai ai ceva cu mine, sa lasam topicul omului... Nu ma intelege gresit, daca nu ai raspundeai "raspicat" lui @gicad1 nu te corectam. Lg kp501 are conector pentru antena exterioara. Personal consider acest subiect ca si incheiat.

O zi buna si tie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări