blaster Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 Stie cineva care sunt frecventele libere, pentru care nu este necesara nici o licenta de emisie sau autorizatie si care este puterea cu care se poate emite pe bezile astea? Link spre comentariu
nikos Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 DECIZIE privind categoriile de frecvente radioelectrice a caror utilizare este libera. Link spre comentariu
blaster Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2005 exact... vad frecvent la vinzari-cumparari si nu numai, despre statii de emisie pe frecvente libere...As vrea sa-mi construiesc/experimentez si eu o statie de emisie-receptie si nu as vrea sa ma trezesc cu politia la usha... fie pt ca nu sunt pe frecventa care trebuie fie pt ca am bagat putere prea mare in antena... Link spre comentariu
Gheorghe Dracu Postat Noiembrie 30, 2005 Partajează Postat Noiembrie 30, 2005 Cel mai accesibil e CB(27MHz). Gasesti tone de scheme pe net. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 30, 2005 Partajează Postat Noiembrie 30, 2005 daca tot ai microbul asta, de ce nu dai examen pt. autorizare? Ai mult mai multe frecvente, si e interesant (mai ales daca-ti construiesti tu trcv-ul) Link spre comentariu
blaster Postat Decembrie 1, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2005 m-am gandit si sa dau examen pt autorizare... dar mai am citeva "goluri" de acoperit in domeniu... si plus ca vreau "sa simt fiorul" inainte de a face pasul asta...o statie pe o frecventa libera ar rezolva ambele probleme... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum