Vizitator ake_florinache Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Am probleme cu un laptop hp dv 5,l-am curatat ca aveam probleme cu racirea si acum am probleme cu niste linii pe display.Va rog sa ma ajutati cu un link unde as putea sa cumpar noua sau second hand aceasta piesa,va multumesc. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Posibil contact prost in conector.Nu cred ca are trasee intrerupte de la o singura deconectare.O foto clara ne'ar edifica. Link spre comentariu
Vizitator ake_florinache Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Am incarcat o poza, nu stiu daca este relevanta,imaginea este dublata si spre partea dreapta. Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 hp DV5 cu cat 1000,1100... ? Ia manualul de service si vino cu lamuriri. Tot nu cred ca'i panglica. http://www.google.ro/search?q=hp+dv+5&i ... =firefox-a Link spre comentariu
Vizitator ake_florinache Postat Mai 9, 2011 Partajează Postat Mai 9, 2011 Am cautat datele respective si anume>HP Pavilion dv5-1211 15.4-inch Laptop, AMD Athlon X2 Dual-Core, 3GB RAM, 160GB HDD, ATI Mobility Radeon, HDMI.L-am desfacut inca odata, am verificat conectorii,in momentul cand apas pe carcasa display-ului are tendinte sa isi revina. Defectul se manifesta cam asa: Link spre comentariu
leoncris Postat Mai 10, 2011 Partajează Postat Mai 10, 2011 Contact prost in conectorul panglicii de la panel.Deconecteaza si urmareste zona cu o lupa pentru a vedea posibile intreruperi , apoi daca nu se constata nimic anormal , cupleaza atent pana la fundul conectorului.Bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum