procudin Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 A auzit cineva vreodata cum merge un amp Nady AX-300?E bun de ceva?Multumesc! Link spre comentariu
procudin Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 Nimeni nu stie nimic despre acest amplif? :cry: Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 daca nici modelul nu-l scri corect,de ce te miri ca nu-ti raspunde nimeni?!e NADY XA-300 e un amplif care intra in categoria ''chinezarii'',2x 90w/8 ohmi ,2x150w/4 ohmi,300w/8 ohmi in punte asa se lauda roducatorul,eu as zice cu 15% mai putine pro,carcasa rack 2U,sursa in comutatie,pt segmentul si pretul lui e ok daca-i faci unele modificari legate de disipatia caldurii,ecranaje,coolere mai silentioase,...nu are nici o treaba cu fidelitateaper ansamblu= e ieftin si prost (am avut la reparat) Link spre comentariu
procudin Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 Multumesc mult pentru incurajare...deja incepe sa-mi para rau ca am cumparat unu sa speram ca isi va face treaba bine...multumesc oricum !!! Link spre comentariu
ari_panterra Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 cine e de vina ca tu ai cumparat un produs necunoscut si de abia dupa aceea te-ai interesat de parametrii si performantele sale?!nu era normal sa te interesezi de el si pe urma sa-l achizitionezi??? Link spre comentariu
strombi Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Il oboseste si el putin si dupaia il da mai departe cu -cateva sute si nu iese in pierdere mult! Link spre comentariu
procudin Postat Mai 14, 2011 Autor Partajează Postat Mai 14, 2011 l-am primit si sunt multumit de el.Dau in el cu 2x ydd200lpp + 2xpiezzo f32 si le tin vol la jumate, peste jumate deja se rup difurile.Sper ca nu voi avea probleme cu el.Multumesc oricum pentru sfaturi!Stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum