Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Buton ok - Navi MDF VW

Vizitator schnapimail

Postări Recomandate

Vizitator schnapimail

Am o Navi de Volkswagen - MDF - cod VW 3B0 035 191D, si nu imi merge butonul de ok la ea. Cand il rotesti, misca cursorul, cand apesi ok, nu merge.Problema e ca nu am nici codul de deblocare, la ea. Am postat solicitare la deblocari, poate ma ajuta cineva.Ideea e ca, dupa ce o deschizi, trebuie bagat codul...care nu il am.. Rotest de buton, stanga-dreapta, misca cursorul pe cifre. Cand apas pe el, sa selectez cifra, nu merge. L-am desfacut, am desfacut si butonul...pare ok.Culmea, am bagat si un DVD in el....si nu il mai scoate......Multumesc si astept raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am o Navi de Volkswagen - MDF - cod VW 3B0 035 191D, si nu imi merge butonul de ok la ea. Cand il rotesti, misca cursorul, cand apesi ok, nu merge.Problema e ca nu am nici codul de deblocare, la ea. Am postat solicitare la deblocari, poate ma ajuta cineva.Ideea e ca, dupa ce o deschizi, trebuie bagat codul...care nu il am.. Rotest de buton, stanga-dreapta, misca cursorul pe cifre. Cand apas pe el, sa selectez cifra, nu merge. L-am desfacut, am desfacut si butonul...pare ok.Culmea, am bagat si un DVD in el....si nu il mai scoate......Multumesc si astept raspuns.

Pentru cod ti-am raspuns acolo unde ai postat.Pentru buton ar fi buna o poza cu el eu banuiesc de care este dar totusi o poza ar fi buna.Nu ai incercat sa masori cu ohmetrul daca face contactul cand apesi pe el?poate nu-i butonul de vina.
Link spre comentariu
Vizitator schnapimail

Se poate sa fie cum zici tu. Nu mai stiu, parca am verificat acum ceva timp si butonul facea contact....mi-a mai zis cineva ca daca face contact, dar are o anumita rezistenta....nu va merge....Eu suspectez sa nu fie ceva piese duse, pe placa....O sa il desfac si sa fac poze cu ce e pe acolo.

Link spre comentariu
Vizitator schnapimail

Buna ziua!V-am deranjat pe Elforum, cu butonul meu de la Navi Mfd, care nu merge pe ok.Problema e ca am masurat butonul, si e ok (l-am si desfacut...)El face contact pe pinii 2 si 3 din magistrala care pleaca din el. Am verificat cam toate firele care pleaca de acolo, pana in unitate si totul e ok.Aveti vreo idee cu ce sa mai verific ?Am atasat pozele componentelor, pe mail-ul dvs - deoarece erau prea mari si nu se puteau atasa aici.Va multumesc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări