Vizitator schnapimail Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Am o Navi de Volkswagen - MDF - cod VW 3B0 035 191D, si nu imi merge butonul de ok la ea. Cand il rotesti, misca cursorul, cand apesi ok, nu merge.Problema e ca nu am nici codul de deblocare, la ea. Am postat solicitare la deblocari, poate ma ajuta cineva.Ideea e ca, dupa ce o deschizi, trebuie bagat codul...care nu il am.. Rotest de buton, stanga-dreapta, misca cursorul pe cifre. Cand apas pe el, sa selectez cifra, nu merge. L-am desfacut, am desfacut si butonul...pare ok.Culmea, am bagat si un DVD in el....si nu il mai scoate......Multumesc si astept raspuns. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Am o Navi de Volkswagen - MDF - cod VW 3B0 035 191D, si nu imi merge butonul de ok la ea. Cand il rotesti, misca cursorul, cand apesi ok, nu merge.Problema e ca nu am nici codul de deblocare, la ea. Am postat solicitare la deblocari, poate ma ajuta cineva.Ideea e ca, dupa ce o deschizi, trebuie bagat codul...care nu il am.. Rotest de buton, stanga-dreapta, misca cursorul pe cifre. Cand apas pe el, sa selectez cifra, nu merge. L-am desfacut, am desfacut si butonul...pare ok.Culmea, am bagat si un DVD in el....si nu il mai scoate......Multumesc si astept raspuns.Pentru cod ti-am raspuns acolo unde ai postat.Pentru buton ar fi buna o poza cu el eu banuiesc de care este dar totusi o poza ar fi buna.Nu ai incercat sa masori cu ohmetrul daca face contactul cand apesi pe el?poate nu-i butonul de vina. Link spre comentariu
Vizitator schnapimail Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Se poate sa fie cum zici tu. Nu mai stiu, parca am verificat acum ceva timp si butonul facea contact....mi-a mai zis cineva ca daca face contact, dar are o anumita rezistenta....nu va merge....Eu suspectez sa nu fie ceva piese duse, pe placa....O sa il desfac si sa fac poze cu ce e pe acolo. Link spre comentariu
Vizitator schnapimail Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Buna ziua!V-am deranjat pe Elforum, cu butonul meu de la Navi Mfd, care nu merge pe ok.Problema e ca am masurat butonul, si e ok (l-am si desfacut...)El face contact pe pinii 2 si 3 din magistrala care pleaca din el. Am verificat cam toate firele care pleaca de acolo, pana in unitate si totul e ok.Aveti vreo idee cu ce sa mai verific ?Am atasat pozele componentelor, pe mail-ul dvs - deoarece erau prea mari si nu se puteau atasa aici.Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum