Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme in identificarea unui sistem audio rusesc

Vizitator gabriel03

Postări Recomandate

Vizitator gabriel03

Am primit de curand un sistem audio rusesc cred dupa scris,vreau sa imi spuneti ceva despre el.am cautat pe internet dar nu am gasit nimic.sa imi spuneti ce face fiecare buton,daca se poate.acum problemele aparatului:suspensiile boxelor sunt in stare perfecta vizual dar daca le atingi se faramiteaza,si un canal la amplificator se aude la jumatate.atasez pozele

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• madkat

2

• nicolaus

2

• Selena

2

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Vizitator gabriel03

Trebuia sa micsorezi poza, ca mai imi trebuie doua monitoare.Ai aici schema. Mai multe cauta pe google cu Романтика МЭ222С

schema nu o pot vedea,nu stiu dc imi arata litere aiurea,am cautat dupa denumirea si mai nimic.multumesc
Link spre comentariu

Scula e Romantica ME 222 S(in cazul ca n-ai reusit sa intelegi ce scrie acolo)Pt a deslusi semnificatia fiecarui buton in parte nu ai nevoie (nici macar) sa stii alfabetul rusesc,ai simboluri care le intalnesti pe orice scula europeana,deci nu cred ca e mare lucru sa te descurci.Schema se poate descarca,doar ca nu ai tu instalat pe calculator programul care iti trebuie...

Link spre comentariu

Dezarhivezi si rezulta ceva in format .djvu pe care il deschizi cu un program adecvat luat de la:

http://djvu.org/

Multe din informatii sunt date in .djvu, deoarece fisierele rezulta cu mult mai reduse decat in .pdf.

Link spre comentariu
Vizitator gabriel03

Dezarhivezi si rezulta ceva in format .djvu pe care il deschizi cu un program adecvat luat de la:http://djvu.org/Multe din informatii sunt date in .djvu, deoarece fisierele rezulta cu mult mai reduse decat in .pdf.

Am reusit sa deschid.cred ca o duc la electronist,eu nu ma pricep.nici cele 2 butoane mari de pe caseta nu merg,balans si volum dupa semne.oare difuzoarele se mai pot repara?
Link spre comentariu

Difuzoarele se mai pot repara.Daca le duci la cine trebuie...Atentie la cine duci la reparat asemenea aparat...Te pot ajuta cu un sfat daca doresti.Pe mp.

Link spre comentariu
Vizitator gabriel03

Difuzoarele se mai pot repara.Daca le duci la cine trebuie...Atentie la cine duci la reparat asemenea aparat...Te pot ajuta cu un sfat daca doresti.Pe mp.

problema este ca eu sunt din focsani.dar dufuzoarele le pot trimite prin posta/curier.dar ce are acest aparat de este asa special? imi puteti da detalii va rog la cine le pot repara? acum am vazut ca sunteti din focsani si dumneavoastra,as mai avea si un A350 cu finali si potentiometri,de reparat
Link spre comentariu

Nu are ceva special,dar:-trebuie meserias bun-daca vrei sa respecti autenticitatea trebuie sa nu faca modificari-sa foloseasca piese originale(macar asemanatoare/din aceeasi tara,perioada)

Link spre comentariu

E un aparat foarte fain - daca e in mintile lui are un sunet deosebit!Difurile insa nu sunt punctul sau forte - poti cauta niste drivere bune si sa le inlocuiesti.

Link spre comentariu
Vizitator gabriel03

E un aparat foarte fain - daca e in mintile lui are un sunet deosebit!Difurile insa nu sunt punctul sau forte - poti cauta niste drivere bune si sa le inlocuiesti.

am pus aparatul pe alte boxe si se aude fff bine are o claritate f buna a sunetului.si boxele originale sunt destul de bune.am dat jos difuzoarele sa le duc la reparat.inca avea sigiliile pe boxe.ce putere are statia de la el stiti?
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

am pus aparatul pe alte boxe si se aude fff bine are o claritate f buna a sunetului.si boxele originale sunt destul de bune.am dat jos difuzoarele sa le duc la reparat.inca avea sigiliile pe boxe.ce putere are statia de la el stiti?
Puterea nominala pe canal este de 10W deci 2 X 10W, am si eu un exemplar de romantica super scula la vremea ei mai ales cass-ul comenzi logice si capul cass-ului care este GX.La exemplarul meu i-am schimbat toti condensatorii ca mai mult a stat si acum un an incercand sa-l repun in functiune am avut diverse surprize neplacute!Cat despre boxele acestei combine , difuzoarele alea trebuie inlocuite numai decat pentru ca nu pot acoperii intreaga banda audio desi rusnacii asa au intentionat ,si nu in ultimul rand suspensia difuzoarelor alora este dintrun burete ordinar ( la mine s-a copt dupa numai 4 ani ) .
Link spre comentariu

Puterea nominala pe canal este de 10W deci 2 X 10W, am si eu un exemplar de romantica super scula la vremea ei mai ales cass-ul comenzi logice si capul cass-ului care este GX.

Dupa astia puterea nominala e de 4W/canal, puterea maxima 10W/canal iar materialul capului este sendust.
Link spre comentariu

puterea nominala e de 4W/canal

Desigur...http://www.rw6ase.narod.ru/000/rez1/romantika222s.html• Номинальная выходная мощность, Вт ............................................................... 2х4.• Диапазон звуковых частот при работе ЭПУ, Гц .................................. 31,5 - 18000.• Диапазон звуковых частот при работе магнитофона, Гц ...................... 40 - 14000.• Уровень шумов и помех в каналах записи/воспроизведения, дБ ................... -58.• Потребляемая от электрической сети мощность, Вт ....................................... 100.• Габаритные размеры магнитоэлектрофона, мм ............................... 460х380х360.• Габаритные размеры одной акустической системы, мм .................. 435х280х260.• Масса магнитоэлектрофона/одной акустической системы, кг .................. 28/8,5.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări