Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor PCI-serial pentru programator microcontroler PIC

Vizitator tzicu2005

Postări Recomandate

Vizitator tzicu2005

Salut!

Am un programator pentru PIC-uri pe portul serial (AD-PIC01V01 mai precis, cumparat de la adelaida ), dar nu am acest port pe calculator.

Credeti ca un adaptor de la PCI la portul serial, ca acesta, ar rezolva situatia:

http://www.pcgarage.ro/conectica/st-lab ... n=price-ro ?

In acel link se vede si poza clara, cu adaptorul. Am gasit si la preturi mai bune acest adaptor (undeva la 25 RON).

Astept un raspuns, daca folositi astfel de adaptoare, sau pur si simplu stiti sigur ca functioneaza si pentru programatoarele de microcontrolere.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Badman

1

• Spitfire

1

• adicontakt

1

• pspsuceava

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

alea pe pci sunt mult mia bune decat cele pe usb , din punctul meu de vedere cred cxa functioneaza ca un port serial nativ deci nu cred ca ar avea probleme

Link spre comentariu
Vizitator tzicu2005

Mai astept pareri. Sper totusi sa ai dreptate si sa functioneze adaptorul ca un port serial nativ.Multumesc frumos!

Link spre comentariu

Functioneaza chiar mai bine decat un port serial de pe placa de baza...in schimb, adaptoarele USB-serial de regula NU functioneaza cu programatoare de uC.

Link spre comentariu
Vizitator tzicu2005

Multumesc frumos pentru raspunsuri!Cred ca zilele astea o sa fac comanda pentru acest adaptor si o sa scriu si aici daca functioneaza ok.

Link spre comentariu
  • Administratori

pentru programatoarele de tipul JDM nu merg cablurile alea USB la serial, am 5 aici de diverse tipuri su niciunu nu mergeCele pe PCI trebuie sa mearga perfect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări