ramsesrr Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Am incercat sa programez cu usbasp un atmega164pa dar nu il recunoste.Stie cineva ce trebuie sa fac sa il adaug in lista de deviceuri suportate? Link spre comentariu
25L91N11 Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Salut, Asta se intampla ptr. ca folosesti Windows 7(32/64-bit). Pe XP functioneaza bine. Descarca driverul(ultima versiune) de care ai nevoie si instaleazal in PC-ul tau si sa rezolvat problema. -Descarca fisierul ZIP- LibUSB-64bitfromdin linkul de mai jos. http://sites.google.com/site/openusbboard/file-cabinet - conecteaza programatorul USBasp la USB -Decompreseaza folderul si cauta fisierul LibUSB-64bit\libusb-win32-bin-1.2.1.0\bin\x86 - inf-wizard.exe -Inf-wizard se deschide...., click Next -selecteaza device USBasp din lista si dai next - vezi sa fii sigur ca valorile de mai jos sunt asociate cu parametri dati inainte sa mergi mai departe vendor ID (hex format) = 0x16C0 product ID (hex format) = 0x05DC mi (hex format) = leave it blank manufacturer name = VOTI device name = USBasp -click next -salveaza fisierul 'inf' in : LibUSB-64bit\libusb-win32-bin-1.2.1.0\bin\amd64 (64 bit) LibUSB-64bit\libusb-win32-bin-1.2.1.0\bin\x86 (32 bit) -click install now(sa instalezi driverul) Vezi ca windows o sa-ti arunce in fata ca driverul nu este verificat. Mergi mai departe si dai instal oricum (install this driver software anyway) Dupa ce spune ca driverul este instalt dai ok, si esti gata. Daca driverul din link este vechi si sunt altele mai recente trebuie sa-l cauti. http://www.fischl.de/usbasp/ La unele persoane a mers sa-l instaleze direct, dar recomand sa folosesti WIZARD sa fi sigur. Nu folosesc dar am ajutat pe cineva cu problema asta. Sper sa mearga si la tine. Succes PS; Am observat ca ai facut facut SMS Controler si versiunea AVR, felicitari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum