Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema nokia 1112

Vizitator madalin_xl

Postări Recomandate

Vizitator madalin_xl

zilele trecute mi-am cumparat un nokia 1112 deoarece in meseria mea alt telefon nu prea cred ca rezista si am observat ca orine ma suna nu imi pare numele...ca si cum nu il am in agenda.ce pot face?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristiaCT

1

Salut. Aceasta situatie poate aparea in urmatoarea situatie: Pe memoria telefonului ai salvat un numar, sa dam un ex: sulea= numele , 0723 456 234= numaruliar pe cartea sim :sulica= numele , 0723 456 234= numarulSau pot fi amandoua pe tel cu nume diferite sau pe cartela sim cu nume diferite..... Te sfatuiesc sa procedezi in felul urmator: stergi sau muti contactele de pe memoria telefonului(daca sunt), pe sim, selectezi la memorie in uz, cartela sim si apoi verifici manual ca acel numar la care nu iti apare numele, sa nu fie trecut de 2 ori cu nume diferite....si un punct sau o virgula conteaza in cazul in care acel numar este trecut de 2 ori.Este normal ca in acest caz telefonul sa se comporte astfel deoarece este pus in dilema. Numerele fiind identice cu cel apelant se afisaza iar numele care sunt diferite..nu stie care din ele sa le afiseze .....ceva de genul: 0723 456 234/0723 456 234 = true iar sulea/sulica =false. :ciuda: Spor

Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl

am sters tot din telefon....simul l-am copiat in alt telefon si apoi am sters simul.am scris fiecare contact din nou in simul meu si tot la fel face....dar nu la toate contactele din agenda.telefonul este setat sa functioneze doar cu simul

Link spre comentariu

OK. Cu siguranta la cele care nu va afisaza numele, acel numar este trecut de 2 ori cu nume diferit. Ca sa va convingeti, stergeti numerele toate(face-ti backup pe un alt telefon..sa nu le pierdeti definitiv) si copiati doar un singur nume+numar din cele la care nu va afiseaza numele, si rugatil pe respectivul sa va apeleze.

Link spre comentariu

Aceasta problema am intalnit-o la un nokia 1110i, dupa un upgrade de soft a mers perfect.1112 e aceeasi platforma doar ca difera lumina la display si bateria.Daca e versiune veche, sau are bug-uri dupa o resoftare cu ultima versiune va merge brici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări