ovydiub Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Va salut.Am un alimentator de laptop defect, este cu PFC, tensiunea o ridica la 330V dar partea de coborare nu functioneaza, ambele functii sunt realizate de un integrat STR-E1414 despre care nu gasesc nimic detalii, tensiune la iesire apare cand il conectez la retea pt o fractiune de secunda si apoi scade la 0. Am nevoie de o schema sau un datasheet, ceva detalii despre acest integrat.O seara placuta. Link spre comentariu
nostrom Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Sunt prezentate ceva informatii in revista "RADIO" din luna Martie 2011 daca va descurcati cu limba rusa.Spuneti ce model este sursa poate gasim ceva. Link spre comentariu
ovydiub Postat Mai 7, 2011 Autor Partajează Postat Mai 7, 2011 toshiba pa3283u-1aca este modelul alimentatorului Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 data-sheet-ul circuitului integrat str-e1414 nu-l veti gasi never-ever , pentru ca se afla sub protectia legii copy-right-ului ...! tot ce se stie despre el este ca il fabrica firma sanken , japonia ...si cum arata la moaca ...atit si nimic mai mult...!din seria str-e de la sanken , singurele pdf-uri disponibile in acest moment sint pentru str-e1555 si str-e1565...! puteti incerca sa faceti comparatii intre ele ...daca aveti niscaiva cunostinte in domeniu si oarece chef de munca...insa date concrete si autorizate de la fabricantul sanken , pentru str-e1414 , nu cred ca veti putea pescui de pe undeva ...! Link spre comentariu
ovydiub Postat Mai 29, 2011 Autor Partajează Postat Mai 29, 2011 In incercarea de a repara acest alimentator,nu am reusit decat sa scot fum si pocnete din el. Am schimbat optocuplorul in speranta ca el este defect si dupa schimbare m-am ales cu scanteii, integratul s-a dus. Vreau sa inlocuiesc integratul cu un alt integrat gen UC3842... 3845. Cum pot determina care ar fi mai bun. La ce frecventa si factor de umplere lucreaza STRE1414? O duminica placuta. Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 In incercarea de a repara acest alimentator,nu am reusit decat sa scot fum si pocnete din el. Am schimbat optocuplorul in speranta ca el este defect si dupa schimbare m-am ales cu scanteii, integratul s-a dus. Vreau sa inlocuiesc integratul cu un alt integrat gen UC3842... 3845. Cum pot determina care ar fi mai bun. La ce frecventa si factor de umplere lucreaza STRE1414? O duminica placuta.Aoleu... vrei sa pui UC3842 in loc de STR-E1414 ? Vezi sa nu mearga.Alt alimentator .Pret intre 100 si 150 de lei. Link spre comentariu
ovydiub Postat Mai 29, 2011 Autor Partajează Postat Mai 29, 2011 Ma gandeam si eu ca n-o sa pot pune UC384x, la un NCP1203 sau SG6848 ma gandeam. Partea cu PFC nu ma intereseaza,partea ce a pocnit din str-e. Alte pareri, un raspuns la intrebare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum