Vizitator acds Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Am si io o problema cy dwd-rw, (LG) nu mai deschide cd/dvd. se aprinde ledul, motorasul se aude ca invarteste da nustiu nu mai citeste. am incercat sa vad daca imi buteaza un cd cu wind. si nimik. Se poate ca laserul sa nu mai mearga sau sa fie ajuns praf la el si sa nu mai citeasca? Si ca sa sterg se potate folosi un tampon de vata cu alcool sau nu? (specific ca a fost folosit ocazional si scrierea sa facut la viteze mici 24x/Cd 4x/dwd) Link spre comentariu
Vizitator Spk_V Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Si ca sa sterg se potate folosi un tampon de vata cu alcool sau nu?Se poate sterge cu betisoare pentru urechi si cu alcool!E posibil totusi ca dioda laser sa fie defecta, sau i s-a micsorat sensibilitatea. (specific ca a fost folosit ocazional si scrierea sa facut la viteze mici 24x/Cd 4x/dwd)Cu toate ca sunt garantate un anumit numar de ore de functionare, altele scriu mult si bine iar cu altele arzi 10 Cd/Dvd-uri intr-un an si cedeaza, e in functie de noroc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum