Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motherboard + proc. pt overclock de 4 milioane

Paollo

Postări Recomandate

mi-am schimbat toate componentele din calc in afara de placa de baza + proc, as vrea ceva cu care sa ma pot juca cu overclocku dar sa se incadreze in vreo 4 milioane, am placutza de 512 ddram la 400mhz si placa video asus gfFX5200, pt pl. d baza m-am gandit sa-mi iau Asus K8V-X-SE si ceva procesor sempron 2600+ pe socket 754. si ceva cooler thermaltake mai marear merge bine asa? pareri?mersi

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Paollo

3

• i0nutzb

1

• radue

1

• nonyhaha

1

Top autori în acest subiect

pai io tias recomanda sa mergi pesempron 2500+ cu tehnologie pe 64biti si placa de baza abit 754de cati bani aiabit sunt printre cei mai buni la oc,asus s-au cam dus dreq cu placile de baza si unitatile optice

Link spre comentariu

Parerea mea e ca procesoarele AMD socket A ( ma refer la Barton de la 2500 in sus ) sunt mai bune decat semproanele, fie ele pe orice socket. D.p.d.v mie imi pare rau ca nu se mai gasesc de cumparat placi de baza si procesoare socket a ( se mai gasesc, dar foarte rar ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări