Paollo Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 mi-am schimbat toate componentele din calc in afara de placa de baza + proc, as vrea ceva cu care sa ma pot juca cu overclocku dar sa se incadreze in vreo 4 milioane, am placutza de 512 ddram la 400mhz si placa video asus gfFX5200, pt pl. d baza m-am gandit sa-mi iau Asus K8V-X-SE si ceva procesor sempron 2600+ pe socket 754. si ceva cooler thermaltake mai marear merge bine asa? pareri?mersi Link spre comentariu
nonyhaha Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 pai io tias recomanda sa mergi pesempron 2500+ cu tehnologie pe 64biti si placa de baza abit 754de cati bani aiabit sunt printre cei mai buni la oc,asus s-au cam dus dreq cu placile de baza si unitatile optice Link spre comentariu
Paollo Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 la proc de 64 de biti m-am gandit si io, dar se simte vreo diferenta daca e pe 64 de biti? la ce ajuta asta? mai multe aplicatii simultan?? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 la aplicaţiile optimizate pentru 64 bit care nu sunt prea multe... Link spre comentariu
Paollo Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 aplicatii care vor fi din ce in ce mai multe...tre sa ne gandim si la viitor Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 Parerea mea e ca procesoarele AMD socket A ( ma refer la Barton de la 2500 in sus ) sunt mai bune decat semproanele, fie ele pe orice socket. D.p.d.v mie imi pare rau ca nu se mai gasesc de cumparat placi de baza si procesoare socket a ( se mai gasesc, dar foarte rar ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum