Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ulei calorifer electric

Vizitator diamondd

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• blazeu

2

• kuchta Petru

1

• leoncris

1

Cand aveam treaba cu aia de fabricau asfalt, ei foloseau un "ulei termal" cu care incalzeau bitumul peste 160 de grade (temperatura de aprindere a uleiului era undeva peste 220 de grade)Acest parametru e cel mai semnificativ pentru un ulei pentru calorifer.Succes la cautari!

Link spre comentariu

MOL Thermol 32 - ulei pentru transfer termic

Ulei pentru transfer termic, cu indice ridicat de viscozitate, cu interval ingust al punctelor de fierbere. Are o stabilitate termică extraordinară, asigurând astfel un transfer termic deosebit, ceea ce conduce la o durată de exploatare mai lungă. Asigură protecţie corespunzătoare împotriva coroziunii si ruginii, nu necesită garnituri speciale. Nu este toxic, după utilizare se poate neutraliza ca ulei uzat. Se poate utiliza ca lichid de transfer termic indirect, în instalaţii de încălzire închise. T

Clasa de viscozitate ISO VG 32

Nivele de performanta. Aprobari ISO-L-QB

ISO-L-QC

DIN 51522 Q

Proprietati

Valori Caracteristice

Viscozitate cinematica la 40°C [mm2/s] 33.2

Punct de inflamabilitate (Cleveland) (°C) 230

Densitate la 15°C [g/cm3] 0,872

Punct de curgere °C -12

Atentie,uleiul de transformator TR30, ET10 are punctul de inflamabilitate 150grd.C

Link spre comentariu

Multumesc si eu. Interesanta informatie, chiar daca nu am deocamdata nici un proiect, informatia valoreaza greutatea ei in...platina!Toate cele bune!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări