soi Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 finalul original e 2sc1969 , il poti comanda de la llcom e 50ron nu il lua din alta parte ca ai 99% sanse sa nu fie bun. irf e cam pretentios eu mai mult de 10w nu am reusi cu el.baftaFinalul este un mosfet (scrie clar MSFT) iar modificarea am facut-o eu inlocuind cu IRF520. Am scos 25W in 27MHz. Nu toate irf-urile 520 merg in RF, depind de cine le produce Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Despre diferentele intre IRF 510 si IRF 520 am mai discutat de n'spe ori pe acest forum. NU SUNT DELOC LA FEL. Intr-adevar si intre acelasi tip de IRF exista diferente mari de capacitati interne, in functie de producator. Eu personal prefer IRF 510, daca se poate, facut de IOR (mama lui). IRF510 stie sa scoata si 30W, pe probate oricand, dar la un atac de 3-4W (final de statie Superstar 3300 inlocuit de mine).Hai succesuri!233YO161 Link spre comentariu
cipi Postat Mai 9, 2011 Autor Partajează Postat Mai 9, 2011 Dl dyogenes are dreptate , am cumparat acum din Brasov doua de IRF-uri nu scrie cine le-a produs si nu am reusit sa scot nimic (5ron/buc), clar ca si cel pe care l-am incercat este tot la fel , de accea va rog sa imi spuneti de unde cumparati Dvs. (dl soi sau dl dyogenes care vad ca ati lucrat cu ele si au fost bune) voi comanda si eu ...ca ne omoara chinezariile. Va multumesc ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum