Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu Adobe Reader..

mishen

Postări Recomandate

Buna ziua tuturor,Am o problema cu privire Adobe Reader X,am instalat acest program de pe net..la acesare sau deskidere unui pdf imi apare mesaju..The procedure entry point GetProcessld could not be located in the dynamic link library KERNEl 32.dll...mentionez ca am reinstalat windous xp.,nou am instalat mesenger 8 functioneazaok numai ca nu pot vedea pe web si vb la casti.. tot de pe net..iar antivirus inca na-m luat de pe net..rog solutii de la cei care cunosc..Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mishen

5

• leoncris

3

Zile populare

Top autori în acest subiect

Antivirus free - AVIRA sau AVGAdobe Reader poti sa-l descarci de pe - ninite.com , impreuna cu multe altele ,evident tot freeSetezi tot ce te intereseaza,apoi...astepti sa se instaleze.

Link spre comentariu

..am incercat sa instalez de pe ninite si la fel imi da aceasi eroare..posibil sa fie de la windous xp profesional versiune 2002..inainte de al instala am avut acelasi windous de pe acelasi cd..alte sugestii?Merci

Link spre comentariu

nu..am instalat unu nou ..doar ca am prima dat am instalat fara sa vreau in partitia D ,totodata a ramas si windous in C , 2 sisteme cum ar veni ..imediat am reinstalat windous-ul in C iar partitia D am formatato la sfarsit si am ramas normal cu 1 wnindous in C.. .am hard de 40 impartit cam asa -14,6 in C;22,6 in D iar 8 mega a ramas liber..

Link spre comentariu

mentionez ca nu am nici un fel de conflict intre hsrdware si software..am verificat este ok..draivarele le-am de pe cd original..ramane problema dc nu instaleaza pogram..si dc am reusit sa instales mesenger 8?si celelalte nu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări