Vizitator janjaq Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 salutare!am si eu o nelamurire in legatura cu tunerele digitale DVBT/C incorporate in tv de ultima generatie ,transforma semnalul analogic automat in semnal digital ori necesita si achizitionarea unui abonament special de la RCS-RDS. multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Nu transforma semnalul digital in analog ci daca in acea zona pe cablu este semnal digital il poate receptiona. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 salutare!am si eu o nelamurire in legatura cu tunerele digitale DVBT/C incorporate in tv de ultima generatie ,transforma semnalul analogic automat in semnal digital ori necesita si achizitionarea unui abonament special de la RCS-RDS. multumescActual televiziunea prin cablu .din multitudinea de programe transmise .au printre ele si programe digitale chiar si HD ..Este f simplu ii dai cautare digital si iti va gasi programele transmise digital fara alte costuri suplimentare ....Doar plate abonamentului de cablu ............ Link spre comentariu
Vizitator janjaq Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 Multumesc pentru lamuriri! toate cele bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum