Luca Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Cine a ascultat si cunoaste, care din tre cele 2 boxe suna mai bine ? ca putere este aceasi (difuzoarele de bass de la ambele boxe au 40 W) Link spre comentariu
iora Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 JAZZ ,macar prin prisma ca e pe 3 cai, incinta mai mare aproape dubla ca volum,raspuns mai bun la joase,distorsiuni mai mici la medii,la inalte sunet mai cald al tweeterelor cu calota textila,insa cu rezerva sa nu fie reparate Link spre comentariu
zal Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Mult prea proaste difurile româneşti ptr a socoti Jazz-urile boxe. Iau bătaie de la distanţă de la RFT-uri. Link spre comentariu
Luca Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Nu am inteles prea bine. raspunsu domnului Zal. (puteti spune mai pe intelesu prostilor ) Link spre comentariu
Luca Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Mai am o intrebare.Puterea inscrisa pe boxele astea este in Watii RMS sau DIN ? Link spre comentariu
IMPERIAL70 Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 In mod sigur rms, doarece chinezii fabricau doar jucarii, tenisi si izmeneDintre cele doua, merg pe rft, avind in vedere calitatea materialelor folosite. Link spre comentariu
iora Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 In mod sigur rms, doarece chinezii fabricau doar jucarii, tenisi si izmeneDintre cele doua, merg pe rft, avind in vedere calitatea materialelor folosite.referitor la calitate asa e,insa la sunet, cel putin la joase suna mai bine JAZZ,spun asta deoarece destul de recent am vandut o pereche de RFT,care sunt doar bookshelf-uri.difuzoarele de bass de la RFT sunt intradevar de calitate foarte buna,insa nu sunt avantajate de incinta.referitor la putere ,RFT-urile au protectie pe releu care actioneaza la depasirea puterii maxime admise. cel mai bine ar fi daca ai putea sa le asculti inainte si sa le compari singur Link spre comentariu
alexutu Postat Mai 6, 2011 Partajează Postat Mai 6, 2011 salut,am avut ocazia sa le ascult pe amandoua, si amandoua sunt f ok, acu tre sa ai si un ampllif bun. bune RFT, dar parca plaja de frecvente mai bogata la jazz.in oricecaz tre sa tii cont si de starea lor pt ca sunt modele destul de vechi. Link spre comentariu
zarra68 Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Si eu le-am ascultat pe amandoua,adevarat jazzurile merg mai bine pe medii,basul un pic mai pronuntat,insa nu mai calitativ,iar ca inalte indiscutabil rft,una peste alta as merge pe mana nemtilor,au inca un cuvant de spus. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum