Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari noi

Vizitator

Postări Recomandate

Va salut don Viobio,in aceasta primavara aici....se poarta mini :rade:

Am facut 2 mini combo de 3w in tipologie SE cu control gain /inalte /bas si master unul are finala 6v6 celalalt are EL84................

Posted Image

De asemeni lucrez si la 2 head-uri tot mini.....

......................................................................

Vad ca si la voi se poarta mini :dsaf

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Am facut 2 mini combo de 3w in tipologie SE cu control gain /inalte /bas si master unul are finala 6v6 celalalt are EL84................

Posted Image

Frumos

De unde pot sa cumpar niste coltare cu prindere in doua suruburi?am nevoie de cam 100buc

Link spre comentariu

Posted Image

Frumos

De unde pot sa cumpar niste coltare cu prindere in doua suruburi?am nevoie de cam 100buc

Monacor.....daca nu ...iti trimit eu cite vrei :da la 1,5 euro/buc
Link spre comentariu

Am mai spus-o si o repet....s-a saturat lumea si piata de plasticuri si de pocnitori...;Bravo Don`Gabi...,,retro", revine in forta si, personal, admir pe cei ce inteleg treaba asta! :aplauze

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Posted Image

Multumesc de oferta

Stiu unde sa comand dar... pentru clientii mei sunt prea scumpe,mai caut

Link spre comentariu

Cum era sms-ul ala: "Astazi sunt la moda masinile mici si telefoanele mici. In curand vor fi la moda si penisurile mici, si atunci, bunul meu prieten, tu vei fi cel mai la moda!!" :rade: Asta ca sa fiu si eu in ton cu ampliful meu mini cu tuburi mini... :ras: Fain, Don Gabriele! Amplifurile sunt pentru chitara, nu?Am vazut la Lidl la noi ceva asemanator cu tot cu chitara electrica, o oferta de sarbatori...dar era SS, nu tubeamp...Ma intreb cum s-o auzi pe-o piticanie dintr-asta potenta, partea de inceput a piesei "Smoke on the water" a lu' Deep Purple...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Cum era sms-ul ala: "Astazi sunt la moda masinile mici si telefoanele mici. In curand vor fi la moda si penisurile mici, si atunci, bunul meu prieten, tu vei fi cel mai la moda!!" :rade: Asta ca sa fiu si eu in ton cu ampliful meu mini cu tuburi mini... :ras: Fain, Don Gabriele! Amplifurile sunt pentru chitara, nu?Am vazut la Lidl la noi ceva asemanator cu tot cu chitara electrica, o oferta de sarbatori...dar era SS, nu tubeamp...Ma intreb cum s-o auzi pe-o piticanie dintr-asta potenta, partea de inceput a piesei "Smoke on the water" a lu' Deep Purple...

Cu toate ca aceste combouri sunt mici fac destula galagie,la bloc sigur deranjezi vecinii,daca un amp de 5w livreaza puterea pe un cabinet dotat cu difuzor de instrument "galagia e mare",difuzoarele de instrument au SPL mare 96..102dB,sunetul se poate prelua cu microfon si apoi reamplificat in PA. Aceste mici amplificatoare sunt foarte bune pentru studiu sau pentru cintari de club,unde nu ai chef sa mergi cu tot echipamentul.Eu fac probe cu "micutele"pe cabinete dotate cu 4 difuzoare de 12inch si SPL 98dB ,deci o suprafata radianta mare,impresia este de o putere mult mai mare.
Link spre comentariu

Cu toate ca aceste combouri sunt mici fac destula galagie,la bloc sigur deranjezi vecinii,daca un amp de 5w livreaza puterea pe un cabinet dotat cu difuzor de instrument "galagia e mare",difuzoarele de instrument au SPL mare 96..102dB..............

Desigur.Miniampliful meu cu 6P30B-R nu scoate decat 1,5W, pe VTP-uri se aude suficient de tare ca sa auda si vecinii...si mai ales 5W!
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Zic bine baietii si par foarte dedicati...Spre binele tau, sper ca la sfirsitul concertului o sa-si sparga aparatura...

Nu sunt manelisti............ :sparge: si nici icon_jook
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator

Revin cu un nou proiect interesant :amplificator stereo configuratie PP cu finale PL36 cite 4 pe canal , conectate ca triode ....Raa=2624 ohm S=18cm2, HT=+380v bias reglabil driver cu 6N1P si ccs cu tub 6p1p,

am obtinut lejer 42w/canal in banda 38hz.....24khz tensiunea HT "cade" la +345v pt 44w/canal.

Sensibilitatea intrare 360mv/50k

Estimez 18w in clasa A restul in AB2 !!

..................................................

Posted Image

Posted Image

Azi a ramas in probe toata ziua (rodaj) la relanti :rade: jazz lejer!!!!

Mai am de montat miine lateralele si capisoanele din portelan (lipsa) :rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Revin cu un nou proiect interesant :amplificator stereo configuratie PP cu finale PL36 cite 4 pe canal , conectate ca triode ....Raa=2624 ohm S=18cm2, HT=+380v bias reglabil driver cu 6N1P si ccs cu tub 6p1p,

am obtinut lejer 42w/canal in banda 38hz.....24khz tensiunea HT "cade" la +345v pt 44w/canal.

Sensibilitatea intrare 360mv/50k

Estimez 18w in clasa A restul in AB2 !!

..................................................

Posted Image

Posted Image

Azi a ramas in probe toata ziua (rodaj) la relanti :rade: jazz lejer!!!!

Mai am de montat miine lateralele si capisoanele din portelan (lipsa) :rade:

In sfirsiiiiiit mai vedem si realzari practice,ce topologie a fost folosita pt atacul finalelor?
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Postez schema amplificatorului prezentat mai sus adica PP cu 4xPL36/canal ......partea finala si alimentarea fara etajul de intrare ,indicator canal etc.

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări