Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari noi

Vizitator

Postări Recomandate

pacat ca nu am mai gasit schema folosita de dvs la amplicatorul cu gm70, era cindva dar au disparut multe ,,poze de pe elforum .cu stima,florin c.

Schema fiind publica dar a disparut de pe forum si in speranta ca dl.Gabriel nu se va supara o sa postez eu schema originala si un PDF. cu un desen mai clar pentru aceasta schema. Toate detaliile practice despre acest proiect vi le va furniza dl.Gabriel.
Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Si un nou integrat :

2x40w/4-8 ohm/10hz-30khz

finale KT88 montaj PP ultraliniar/bias automat/driver cu ccs.....

3 intrari line(una balanced)

control de ton activ

Telecomanda volum/schimb canale/encoder.

consum general:240w

greutate 34kg

..................................

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Asadar cei doi finaluti.americani ........aveau initial o lampa 6v6 in se.....cu 6sn7 si redresor 5y3..acum am montat 2 finale 6v6 driver 6n9c redresor siliciu ht 380v putere 18w sinus, trafo Raa=9k Q=10cm2 in loc de 4w amariti :rade: interesant condesatorul....4 sectiuni 10+20+20/450v +100/25v :rade: sprague 40 de ani :nebunrau: Oricum trafurile SE nu erau originale ...erau manarite de un italian!!!!!!! :bataie

Link spre comentariu

Azi ..la rind e 9200..........pun trafurile facute de mine si schimb si configuratia finalelor in triode.....HT-ul e +450v iar lampile 5881(sooovietice) ...bias reglabil ,sper 28w curati/canal;trafurile au Raa=5200; Raacc=210 ohm; L=45H; sectiune 32x55; iesiri 4/8ohm...Intre timp beau ceva icon_jook (ceai....) acum am facut ochii :somn: (aseara am iesit cu amici la o pizzaRock... :dans: )

Link spre comentariu

Obiectiv atins :20hz-22khz pt 24w.....bias 40mA/tub HT +400v.......(finalele nu sunt perfect imperechiate daca ar fi m-as duce mai sus cu puterea sinus)

Momentan in proba de sunet cu : Dire Straits - Sultans Of Swing :dans:

Posted Image

Link spre comentariu

Momentan in proba de sunet cu : Dire Straits - Sultans Of Swing :dans:

Unii din preferatii mei, lista scurta de fapt, care chiar stiu ceva despre muzica dar si despre amplificarea de instrumentatie :aplauze
Link spre comentariu

Obiectiv atins :20hz-22khz pt 24w.....bias 40mA/tub HT +400v.......(finalele nu sunt perfect imperechiate daca ar fi m-as duce mai sus cu puterea sinus) Momentan in proba de sunet cu : Dire Straits - Sultans Of Swing :dans:

Imi pare rau si acum ca n-am luat de pe okazii unu' identic ca nou pentru numai 550 euro....sigurul lucru care nu-mi place din punct de vedere constructiv este amplasarea trafo retea ca si pozitie....in rest e ok...Chiar sunt curios cum sta pe osciloschiop aceasta "bestie" mai ales in zona de sus a benzii audio. Producatorul se lauda cu cca 100w in cazul folosirii a 8 EL34, cu 6L6GC sau 6P3S-E poate doar pe sfert ?
Cu 6p3C-e sunt 66w/canal la HT450v clasa B.....masurat de mine.am avut la vinzare cu 290 euro asa ceva.....
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări