THOMAS Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 pacat ca nu am mai gasit schema folosita de dvs la amplicatorul cu gm70, era cindva dar au disparut multe ,,poze de pe elforum .cu stima,florin c. Schema fiind publica dar a disparut de pe forum si in speranta ca dl.Gabriel nu se va supara o sa postez eu schema originala si un PDF. cu un desen mai clar pentru aceasta schema. Toate detaliile practice despre acest proiect vi le va furniza dl.Gabriel. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2013 Partajează Postat Ianuarie 25, 2013 Si un nou integrat : 2x40w/4-8 ohm/10hz-30khz finale KT88 montaj PP ultraliniar/bias automat/driver cu ccs..... 3 intrari line(una balanced) control de ton activ Telecomanda volum/schimb canale/encoder. consum general:240w greutate 34kg .................................. Link spre comentariu
Untold Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 Supercalifragilisticexpialidocious!!!! Link spre comentariu
romicap Postat Ianuarie 26, 2013 Partajează Postat Ianuarie 26, 2013 DA . :aplauze Cocosul a crescut si abia asteapta sa auda ceva fain gen,,Gabriele"! Vei fi binevenit! Adu-l si pe Bobby Solo sa manance o gaina romaneasca cu tot cu fulgi Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Modificari ,constructii noi... blablabla Si preferatul meu...la care ascult muzica toata ziua.... Link spre comentariu
Untold Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Zuchter!Zeiss! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Asadar cei doi finaluti.americani ........aveau initial o lampa 6v6 in se.....cu 6sn7 si redresor 5y3..acum am montat 2 finale 6v6 driver 6n9c redresor siliciu ht 380v putere 18w sinus, trafo Raa=9k Q=10cm2 in loc de 4w amariti interesant condesatorul....4 sectiuni 10+20+20/450v +100/25v sprague 40 de ani Oricum trafurile SE nu erau originale ...erau manarite de un italian!!!!!!! Link spre comentariu
zbodeoc Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Ca veni vorba de americani; "There's no business like show business!" ☺ Link spre comentariu
zal Postat Februarie 5, 2013 Partajează Postat Februarie 5, 2013 Aruncarea cu privirea, sau luatul ochiului pe palmă... s-ar traduce asta în jargon autohton. Link spre comentariu
romicap Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 free up ,meseria bratara de aur! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Azi ..la rind e 9200..........pun trafurile facute de mine si schimb si configuratia finalelor in triode.....HT-ul e +450v iar lampile 5881(sooovietice) ...bias reglabil ,sper 28w curati/canal;trafurile au Raa=5200; Raacc=210 ohm; L=45H; sectiune 32x55; iesiri 4/8ohm...Intre timp beau ceva icon_jook (ceai....) acum am facut ochii (aseara am iesit cu amici la o pizzaRock... ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2013 Partajează Postat Februarie 6, 2013 Obiectiv atins :20hz-22khz pt 24w.....bias 40mA/tub HT +400v.......(finalele nu sunt perfect imperechiate daca ar fi m-as duce mai sus cu puterea sinus) Momentan in proba de sunet cu : Dire Straits - Sultans Of Swing Link spre comentariu
zbodeoc Postat Februarie 7, 2013 Partajează Postat Februarie 7, 2013 Momentan in proba de sunet cu : Dire Straits - Sultans Of Swing Unii din preferatii mei, lista scurta de fapt, care chiar stiu ceva despre muzica dar si despre amplificarea de instrumentatie Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Obiectiv atins :20hz-22khz pt 24w.....bias 40mA/tub HT +400v.......(finalele nu sunt perfect imperechiate daca ar fi m-as duce mai sus cu puterea sinus) Momentan in proba de sunet cu : Dire Straits - Sultans Of Swing Imi pare rau si acum ca n-am luat de pe okazii unu' identic ca nou pentru numai 550 euro....sigurul lucru care nu-mi place din punct de vedere constructiv este amplasarea trafo retea ca si pozitie....in rest e ok...Chiar sunt curios cum sta pe osciloschiop aceasta "bestie" mai ales in zona de sus a benzii audio. Producatorul se lauda cu cca 100w in cazul folosirii a 8 EL34, cu 6L6GC sau 6P3S-E poate doar pe sfert ?Cu 6p3C-e sunt 66w/canal la HT450v clasa B.....masurat de mine.am avut la vinzare cu 290 euro asa ceva..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum