Vizitator Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Si un final stereo cu EL509 jj Pout=60w sinus/4,6,8 ohm(30hz-32khz) si reglaj bias la vedere... Desigur capabil de 2x100w fara probleme pt o banda mai restrinsa.... Fara semnal consum din retea :120w iar pt 2x60w .... 320w iar la 2x100w consumul creste la 580w HT=540v Ug2=270v Ug1=-80V Sensibilitate intrare :3,6V rms/pt 2x60w Brum nesesizabil Link spre comentariu
Kosmin Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Fain, imi place ampliful. Banda e masurata la -3dB?Ca idee ce Raa ati folosit, ce anodica / Ug2/negativare au finalele? Trafo out ce sectiune are? Si inca o intrebare: cu EL509-02 cum se comporta ? adica ce scoruri se obtin? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Fain, imi place ampliful. Banda e masurata la -3dB? Ca idee ce Raa ati folosit, ce anodica / Ug2/negativare au finalele? Trafo out ce sectiune are? Si inca o intrebare: cu EL509-02 cum se comporta ? adica ce scoruri se obtin? Sfe=18cm2Raa=2,28k Ua=540V Ug2=270V .............................. varianta EL509 de la jj e mai stabila si permite Ug2 mai mare fata de versiunea rusa(am renuntat la aceasta versiune pt ca e prea greu de pus la punct) desigur cresta si -Ug1 cum am spus (80-90v) Trafo iesire are secundarul format di 6 infasurari legate in paralel asfel am renuntat la prizele pt 4-6 ohm........ adaptarea se face automat prin modificarea parametrilor in primarul transformatorului de iesire respectiv curentul prin finale....pt cei 60w aceste variatii imi mentin in parametri ampul. Pe ansamblu sunt f multumit singura problema e ca ar merita un traf de iesire mai generos pt ca e loc de mai bine clar!!! probabil voi valorifica 100% lampa in viitor pe un amp de bass adica in clasaB. Potentiometrele de pe panolu frontal permit reglajul individual al curentului de repaus prin finale pina la un max. de 55mA desigur asta inseamna pozitionarea in clasa AB1-AB2 sau B........acum e reglat la 42mA pe fiecare finala ! cea ce inseama o disipatie de 23w/tub f lejer pt acest tub.....mai ales ca e inca in rodaj.... Si inevitabil o vedere sub capota: Desigur filtre multe si f eficace.............. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Si un preamplificator stereo all tube 6 intrari line 2 iesiri +o iesire pe jak casti(120-600 ohm) are in dotare si control de ton activ care se poate activa dezactiva cu un clik.....cistig general 24dB! banda reprodusa 12hz-45khz Monteaza 7 tuburi(4x6P1P...2X6N1P...1xECC85)...impendanta pe iesire sub 150 ohm/pt 2v rms !!! tensiune max.20v rms/1000 ohm deci poate pilota orice final. Link spre comentariu
bobo_romania Postat Iulie 20, 2012 Partajează Postat Iulie 20, 2012 Foarte frumos preamplificatorul! Felicitari! O privire sub capota se poate? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2012 Partajează Postat August 1, 2012 Foarte frumos preamplificatorul! Felicitari! O privire sub capota se poate? E cam tirziu ....sa vindut, dar am sa caut in arhiva personala poate gasesc ceva foto Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Aveti grija,,,cocosul ia in greutate si pana la toamnacand se face vinul e si el numa`bun !free upMai traieste cocosul!???peste 2 saptamini vin(ajung) si eu..... SI CUM AM PROMIS ADUC CEVA ALL TRIODE!!! Link spre comentariu
zal Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Triode - triode sau pentode/tetrode legate ca triode? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Triode - triode sau pentode/tetrode legate ca triode?Nu spun ce tip de triode sunt....dar vor(sunt deja) fi triode pure nascute triode atit finale cit si restul.......... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Aha , stiu eu ! Sunt pentode GU50 legate ca triode ... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Aha , stiu eu ! Sunt pentode GU50 legate ca triode ...ce spui tu e trioda"pacalita" Link spre comentariu
zal Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Mai de grabă violată. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Si noua serie de head-uri....seria comerciala "crazy for sound" un video cu ultimul model:modern machine dual chanel &cranch vizionare placuta... Si modelul: blues machine... Link spre comentariu
Piotr67 Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 Dar sa revenim la specialitatea casei.....singur acasa cu un amp de al meu!!!"Master Of Puppets" reloaded, ha? Oricum, suna bestial chitara aia! Felicitari si pentru amp si pentru recital! Link spre comentariu
pusttiu Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 pacat ca nu am mai gasit schema folosita de dvs la amplicatorul cu gm70, era cindva dar au disparut multe ,,poze de pe elforum .cu stima,florin c. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum