Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari noi

Vizitator

Postări Recomandate

Cand veniti in Romania ? Abia astept sa vorbim....

Am spus......la sfirsitul lui August.. :dans: imi va face o placere deosebita sa ne intilnim ,sper sa nu se bea toata berea pina atunci :rade:
Link spre comentariu

Cand veniti in Romania ? Abia astept sa vorbim....

Am spus......la sfirsitul lui August.. :dans: imi va face o placere deosebita sa ne intilnim ,sper sa nu se bea toata berea pina atunci :rade:
Las' ca daca ma enervez aduc eu niste palinca pentru un efect garantat! :nebunrau:
Link spre comentariu

Probabil ca m-am rupt de realitatea (romaneasca).aici orice bautura fara alcool se numeste analcolica.... :rade: Da si inca una: aici pulit(a) inseamna curat(a)...si pulizie se traduce: curatenie!!!!! a nu se confunda cu Polizia care stie f bine don Victor ce inseamna :limb:

Link spre comentariu

Traiasca DonSef de la Militia Populara ! Care este el pe persoana fizica.....( citat Becali & Vanghelie & manele aurite etc )Ca la vremuri noi , tot noi ! Vom construi o lume noua , nu voua .....

Link spre comentariu

Tara unde biziie musca 12 luni pe an.... :rade: ciudata alegere ....oricum gusturile nu se discuta,fiecare cu obsesiile lui :57 Oricum sunteti buni de cinste....mi-ati poluat topicul cu tot felul de picanterii :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări