zbodeoc Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Iu hu hu! Lucrare de stomatolog... ☺ Link spre comentariu
romicap Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Aveti grija,,,cocosul ia in greutate si pana la toamnacand se face vinul e si el numa`bun !free up Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Aveti grija,,,cocosul ia in greutate si pana la toamna cand se face vinul e si el numa`bun ! free up Il supunem la proba si daca va cinta mai bine decit ampul meu il iertam !!!!si ne multumim doar cu un icon_jook bun Link spre comentariu
gheo23 Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 REalizari de exceptie . Asta insemna dincolo de pasiune , daruire , nopti nedormite ...mai stiu eu ce ? A.G Weinberger a venit la Braila si a cantat si ne-a incantat cu muzica lui. Cand vad realizarile tale parca fac leagatura intre muzica lui si your style "MoldovaN". Nu stiu daca asta iti spune ceva , dar sper sa continui asa . Stima ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Am incheiat si basul la probe am optinut 228w/2/4/8 ohm sinus continuu pt 223v in retea .......de fapt e proiectat pt 240v nominal asfel puterea la aceasta tensiune e de cca 274w masurati pe un HT de +740v fara semnal si +663V pt puterea mentionata de fapt cu 223v in retea HT cade la cca 628v fata de 705v fara semnal oricum ma intereseaza fiabilitatea dat fiind racirea pasiva.......iar cireasa de pe tort e compresorul cu ECH84 ......... Trafo iesire superperformant realizat di 4 c core totalizind 32cm2 cu tola GO de 0,18mm tip M6.......primarul din 4 sectiuni tip galet....etc etc. fara semnal aparatul consuma cca 190w......cu semnal consumul se duce catre 650w Zgomot de retea insesizabil ............dat fiind multitudinea tensiunile in joc ,in stby lucreaza doar trafo ce asigura tensiunile de filament si alimentare HT mica pt driver/pre cea ce confera un avantaj in sensul ca poate functiona si asa head-ul debitind pe iesirea balansata semnal normal si compresat iar la activarea intrerupatorului stby on pleaca HT mare de +700v(si U pt G2) alimentind desigur finalele 6550....... Link spre comentariu
zbodeoc Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 ......dat fiind multitudinea tensiunile in joc ,in stby lucreaza doar trafo ce asigura tensiunile de filament si alimentare HT mica pt driver/pre cea ce confera un avantaj in sensul ca poate functiona si asa head-ul debitind pe iesirea balansata semnal normal si compresat iar la activarea intrerupatorului stby on pleaca HT mare de +700v(si U pt G2) alimentind desigur finalele 6550.......Cred ca scenariul tensiunilor si puterilor a fost o (placuta) provocare... Nu vad insa utilitatea alimentarii filamentelor finalelor cind partea de intrare lucreaza pe iesirea balansata, e vorba de 20-30 de secunde intirziere la iesirea din stand-by pentru care consumi tot timpul 60W... daca nu ma insel cumva, bineinteles... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 ......dat fiind multitudinea tensiunile in joc ,in stby lucreaza doar trafo ce asigura tensiunile de filament si alimentare HT mica pt driver/pre cea ce confera un avantaj in sensul ca poate functiona si asa head-ul debitind pe iesirea balansata semnal normal si compresat iar la activarea intrerupatorului stby on pleaca HT mare de +700v(si U pt G2) alimentind desigur finalele 6550.......Cred ca scenariul tensiunilor si puterilor a fost o (placuta) provocare... Nu vad insa utilitatea alimentarii filamentelor finalelor cind partea de intrare lucreaza pe iesirea balansata, e vorba de 20-30 de secunde intirziere la iesirea din stand-by pentru care consumi tot timpul 60W... daca nu ma insel cumva, bineinteles...Am spus ca merge si asa.(in stby consumul e mai mare de 60w zic eu cca 100w).......desigur head-ul e head si puterea putere eventual cind finalele au probleme (s-au spart sau cine stie ce) Link spre comentariu
THOMAS Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Foarte frumoase realizari,nu pot decat sa va felicit! *************************************************************************************************Uite un cetatean roman care ne face cinste in Italia,acolo unde a fost inventat radioul si unde RCF si FBT sunt firme tari......va invidiez,d-le Gabriel (la modul pozitiv),imi plac realizarile dv. si se pare ca merg spre bine si vanzarile,investitiile in aceste aparate sunt mari,se vede ca nu faceti rabat de la nimic, asa ca si preturile vor fi pe masura. :101Multa sanatate,d-le Gabriel! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Foarte frumoase realizari,nu pot decat sa va felicit! *************************************************************************************************Uite un cetatean roman care ne face cinste in Italia,acolo unde a fost inventat radioul si unde RCF si FBT sunt firme tari......va invidiez,d-le Gabriel (la modul pozitiv),imi plac realizarile dv. si se pare ca merg spre bine si vanzarile,investitiile in aceste aparate sunt mari,se vede ca nu faceti rabat de la nimic, asa ca si preturile vor fi pe masura. :101Multa sanatate,d-le Gabriel!Multumesc pt aprecieri dl Lazaroiu,incerc sa inbin utilul cu pasiunea in rest cum ati subliniat si dumneavoastra sanatate sa fie la toata lumea Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Si inchis la cutie Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Plecind de la aceasta schema am realizat un amp pt casti ca in poza.... Se incadreaza cu usurinta in parametri estimati cu simularea(multumesc si pe aceasta cale dl-lui Lazaroiu ...un izvor nesecat de inspiratie) Am notat faptul ca impendanta ideala a castilor pt acest montaj e 300 ohm dar functioneaza bine si cu 60 ohm ...sub aceasta impendanta apar limitarile in special la volum mare ex cu casti de 32 ohm ,oricum la probe l-am folosit cu casti de 32 ohm cu volumul la jumate ca sa ascult de la distanta in camera ... (deci cu castile pe masa........) Tensiunea de alimentare 200v limitat de condesatoarele electrolitice din dotare(1000microF)....si cu un filtru tip droser de 10H/100mA arhisuficient pt un filtraj perfect ,in realitate tensiunea dupa filtru mai scade cu 12V. Raspunsul in banda e incredibil de bun 10hz.....100khz fara limitari pe o sarcina de 300ohm. Interesant e ca poate fi folosit si ca preamplificator pt pilotarea oricarui final de putere ,tensiunea pe iesire depaseste 10vrms pe o sarcina de 10kohm sau 2,8vrms pe 300 ohm. Sunetul la probe mi sa parut precis natural si o gama mare de detalii (am descoperit sunete noi....pe care nu le-am remarcat la auditia pe boxe) Oricum spre deosebire de pocnitorile chinezesti(hibride ...dar declarate pe tuburi aici e altceva) din comert se simte diferenta ....fiind vorba de all tube perceptia e cu totul alta ,am tot spus si o repet cine reuseste sa adoarma cu castile pe urechi ...e norocosul posesor a unui amplificator de clasa superioara Pt viitor voi realiza o versiune comerciala cu selector pt 3 intrari diferite(posibil si una pt phono..) de asemenea voi marii tensiunea anodica catre 240-280v. Link spre comentariu
THOMAS Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Plecind de la aceasta schema am realizat un amp pt casti ca in poza..... Ce sa ma spun!!!.....ma uit si ma minunez,dar mai ales..va invidiez !!!Exceptionale realizarile dv.,o sa repet asta permanent,ori de cate ori vad ce minuni va ies din mana.At pot sa fac,sa va felicit! Link spre comentariu
zbodeoc Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Cool! ... desi e cam cald afara... ☺Daca bine tin minte ai mai facut ceva amplificator de casti cu 6N13S, parca erau in paralel, nu mai stiu daca aveai traf iesire sau nu - parca nu... Poti sa faci comparatie a sunetului? Mai ai schema? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 20, 2012 Partajează Postat Iunie 20, 2012 Cool! ... desi e cam cald afara... ☺Daca bine tin minte ai mai facut ceva amplificator de casti cu 6N13S, parca erau in paralel, nu mai stiu daca aveai traf iesire sau nu - parca nu... Poti sa faci comparatie a sunetului? Mai ai schema?Da am facut acum 2-3 ani pt un studio de inregistrari un amp pt casti tip rak 2U cu lampi 6H13C...ambele triode in paralel deci 2 tuburi finale si alte 2 ecc82 era mai energofag decit acesta.....pt ca lucra in pura clasaA si avea si V-metre si ventilator de racire :nebunrau:La sfirsitul lui august sper sa va invit la o bere dl Lazaroiu....si Dorin desigur icon_jook Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 21, 2012 Partajează Postat Iunie 21, 2012 Cand veniti in Romania ? Abia astept sa vorbim.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum