Vizitator ivladilav Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Va salut, Nu ma pricep sub nici o forma la electronica dar imi place si apreciez ceea ce vad. Intrebare : Cum putem lua legatura , as fi interesat de acel model de phono pe lampi sau in jur de ce pret se invarte? O zi buna. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Va salut, Nu ma pricep sub nici o forma la electronica dar imi place si apreciez ceea ce vad. Intrebare : Cum putem lua legatura , as fi interesat de acel model de phono pe lampi sau in jur de ce pret se invarte? O zi buna.Multumesc pt aprecieri dar acest model nu are intrare phono,va referiti la altceva imi imaginez(un preu) din ce am prezentat cu alte ocazii!!? Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Asa e!! mai lasati cataloagele si puneti mina pe letcon (nu doar sa va incalziti) si alte instrumente .....satisfactie garantata com bine spune reclama!!! bravo ,bravo ,pentru aceste vorbe!!! icon_jook Link spre comentariu
gheo23 Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Activ mai mult pe depanari rtv raman impresionat de acuratetea realizarii . Si totusi nu pot sa nu ma intreb : cate minti au contribuit la aceste realizari notabile . Nu vreau sa va ridic osanale pentru ca am mai vazut ceva prin reviste englezesti insa daca este o conceptie unitara a unei singure persoane atunci ...jos palaria ! Lucrez si eu la ceva cu mult sub "HIGHEND " care deja imi pune probleme mecanice , si banuiesc ca stiti la ce ma refer . As fi interesat de modul de realizare a cablajelor si de condensatorii folositi la cuplajul etajelor, STIMA ! Link spre comentariu
valica Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Si o versiune cu finale 6P3C alimentate la 450v anodica si 340v la G2..... putere iesire 2x32w in banda 22hz....26khz De asemeni stabilizatoare tensiune pt zona preamplificare cu tuburi cu gaz Astept pareri ca de obicei pro sau...contra (constructive) Foarte frumos, imaginile fac cat o mie de cuvinte . Dumneavoastra nu ati incercat sa faceti un amplificator naspa sa vedeti daca va iesie ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Si ceva realizari noi......in stinga si un nou brand cu 2 modele urmind cit de curind si al-3-lea pe teava de asemeni si un amp pt bass Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 Si ceva realizari noi......in stinga si un nou brand cu 2 modele urmind cit de curind si al-3-lea pe teava de asemeni si un amp pt bass frumoschiar ma gindeam ce mai lucrati?! miine pun si eu un 18w,sa tinem pasul Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Ce-mi place mie la omul asta?...nu ma mai uit demult pe sectiunea tuburi decat ca sa vad ce a mai facut gabrielle.E clar ca pentru mine el da secunda mai incolo in aceasta sectiune si pe zi ce trece URASC ROMANIA si mai tare pt ca doar acolo departe poate sa faca ceva. Link spre comentariu
VTP Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Ce-mi place mie la omul asta?...nu ma mai uit demult pe sectiunea tuburi decat ca sa vad ce a mai facut gabrielle.E clar ca pentru mine el da secunda mai incolo in aceasta sectiune si pe zi ce trece URASC ROMANIA si mai tare pt ca doar acolo departe poate sa faca ceva.De vina sunt oamenii, NU tara!Cine stie si vrea, face ceva, oriunde, chiar si in Romania!Sau mai e o varianta: de vina e comunistii!!! (valabil si in urmatorii 2.000 de ani, in lipsa de altceva!) Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Credeti-ma ca am o mie de motive sa ma intorc acasa........si tot o mie sa ramin unde sunt.Personal cred ca diferenta dintre tara noastra si alte tarii e doar de nivel de educatie ...nimic altceva!Alt exemplu sora mea traieste in Franta si are cetatenie franceza si nu s-ar mai intoarce niciodata sa locuiasca in Romania ,a fost o mare campioana sportiva a Rominie la handbal.........a adus medalii si prestigiu tari noastre insa a fost cu adevarat apreciata si recompesata in Austria ,Croatia,Franta.... Link spre comentariu
zbodeoc Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Las' ca stiu eu, de fapt vrei sa spui ca ai 1000 de motive sa te intorci si 1001 motive sa ramii...Ce-mi lipseste mie aici sint niste meseriasi care sa-ti faca ceva fara sa ma intrebe nimic in plus si fara sa zica din start "nu se poate"... si chiar nu vreau sa deviez subiectul pe latura asta :-( Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Si versiunea 2 canale+cranch....pe clean, sub marca .........sa vedem cine ghiceste clean stil twin reverb fender overdrive stil soldano bineinteles personalizat ....pe clean am si cranch-ul de asemeni am si un master slave comutabil prin pedala in rest ambele canale au control separat pt toate corectiile. In curind si head-ul pt bass........se lucreaza din greu Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Mai 26, 2012 Partajează Postat Mai 26, 2012 Si versiunea 2 canale+cranch....pe clean, sub marca .........sa vedem cine ghiceste clean stil twin reverb fender overdrive stil soldano bineinteles personalizat ....pe clean am si cranch-ul de asemeni am si un master slave comutabil prin pedala in rest ambele canale au control separat pt toate corectiile. In curind si head-ul pt bass........se lucreaza din greu .....for sound,primul cuvint e imposibil de bunghitse poate si o poza cu "mataraia"?? cu cit sunt alimentate 6P3C-E,ce putere obtineti cu patru rusoaice,prefer sa primesc un raspuns pe privat,sa nu explodeze elforum Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 27, 2012 Partajează Postat Mai 27, 2012 Ua +500v Rg2 2,7k/2w militarele duc bine aceasta tensiune Pout=90w sin ;146 w (in regim max scade Ua pe la 470v)in saturatie, traf out home made 16cm2 .......sub marca s-ar traduce "nebun pentru sunet" am creat deja o linie("crazy for sound") cu 3 modele stil fender,marshal plexi si ultimul model overdrive/clean.....adica pt dinsa http://www.crazyforsound.it/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 30, 2012 Partajează Postat Mai 30, 2012 Se lucreaza la bass ,o vedere sub capota.......6 finale 6550....Ua+700v sper 280w clean........ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum