Vizitator gabriele Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Întotdeauna mi-au plăcut lămpile cu silueta asta. Nu văd comutatorul întrărilor, doar ledurile lor. pt ZAL : Cu telecomanda se face schimbul....... pt neculeacorneliu : "daca fac si eu anunturi de astea in topicurile altora ti se pare normal?..am incercat si eu o explicatie plauzibila, in final zic doar atit :." NO COMENT..!!!! pt adrian-pic : urit asa il doreste clientul (a fost la sugestia lui cu butoanele) ..!! (de fapt am si subliniat : editie limitata) Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 La cat de "ingropate" sunt lampile din driver tind sa cred ca ai facut cablaj. O poza cu el se poate? Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Dl MISA cu scuzele de rigoare pentru off-topic, dar imi pare rau ca ati sters si singurul meu post, mai ales ca era scris acolo si ceva la subiect, nu doar off-topic, era un lucru care chiar ma interesa... Link spre comentariu
mișa Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Daca e on topic te rog mai intreaba o data. Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 Si versiunea cu KT88.........modalitate pentoda si knfb ,HT=+400v bias reglabil brum 0 pe intarea CD;Aux si un usor fis pe Phono . Link spre comentariu
zal Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 Şi un pick-up clasic Philips, din anii 70. Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Şi un pick-up clasic Philips, din anii 70. Corect..... clasic e mai bun !!!!!!!! Am si radio Philips 720 din aceasi serie ,am avut si magul dar l-am maritat pt ca ,curelele erau deja topite Link spre comentariu
zal Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Unde aţi mai găsit ac de rezervă ptr doză, sau e înlocuită cu alt model? Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Picapul a stat nefolosit 40 de ani pe un sifonier..!!! Link spre comentariu
zal Postat August 16, 2014 Partajează Postat August 16, 2014 Ăsta da noroc. Şi NOS şi NIB şi vintage şi... Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat August 17, 2014 Partajează Postat August 17, 2014 Ăsta da noroc. Şi NOS şi NIB şi vintage şi...Si n-am dat nici un ban pe el ....de fapt tot setul (radio,picap,mag,boxe ) toate ....moca. Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 "...usor fis pe phono"?! Sint convins ca stii, dar uite mai jos o explicatie de-a lui Crowhurst... ti-ar fi bun acolo, daca nu acum pe viitor, un traf saltaret... :-)Stiu dar economia.... de piata bato'vina!! 1 Link spre comentariu
mișa Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Am facut curatenie si am redeschis topicul. Nu sunt admise nici pe viitor incalcari ale regulamentului. Numai bine. 2 Link spre comentariu
Vizitator lupo17 Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 gabri...acu...rogu-te mai fa inca pas si pune te rog si niste preturi orientative... [m-ar interesa un cub, dar poate si un amp....toate cu potentiometru de (over)drive ...adica saturatie] merci mult Link spre comentariu
Vizitator gabriele Postat Decembrie 18, 2014 Partajează Postat Decembrie 18, 2014 Revin cu o noua realizare : 3 intrari selectionabile nivel linie iesire 4/8/16 ohm si putere 2x70w finale 6550 pre/driver 12AX7/12AT7/12AU7 .............................. Daca persoanele sub tratament se abtin de la comentari halucinante, continui prezentarea si altor modele .!!! Aici nu pun diagrame . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum