adigh Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 @gabriele,Daca cineva a invatat sau nu ceva de la mine nu are relevanta prea mare. Unii nu sunt interesati sa invete iar altii nu pot. Altii pe de alta parte nu vor recunoaste ca au "prins" ceva de la mine din cauza starii competitionale dintre noi, suntem "inamici". In sensul sportiv, nu altfel.In orice caz am venit cu multe lucruri interesante. O contributie teoretica dar o contributie.In ce te priveste esti pe forum doar pentru a-ti vinde marfa. Vindeti-o, foate bine, dar nu pretinde ca asta e o contributie la forum. Link spre comentariu
Vizitator servicelaptop Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Eu nu inteleg de ce unii useri sunt asa invidiosi pt ca altii isi expun lucrarile aici? Voi de ce nu faceti asta in loc sa criticati?@adigh vrem si noi sa vedem cap-coada o lucrare de-a ta daca se poate no offence ! Link spre comentariu
adigh Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Tu cine mai esti mai servicelaptop ? E al doilea cont al tau ? Te vad membru de mai putin de o ora. Link spre comentariu
Vizitator servicelaptop Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 putem cu totii sa trancanim pe marginea santului ca babele pensionare cu mobilul in mana pe Elforum desigur si sa criticam fara sa facem nimic, nu conteaza cine sunt, important e ca mai citesc ce se discuta in Audio cu tuburi, si vad ca galeria este mare si jucatorii cam putini...deh...asa este in fotbal ! Link spre comentariu
adigh Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Acuma vad ca m-am uitat gresit.Scrie ca esti membru din Joi Sep 20, 2012 11:53 amAi asteptat atit pentru primul post si acum il irosesti cu mine ?Sau ti-ai facut din timp mai multe conturi.Incerc sa te identific. Iti plac panfletele ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Acuma vad ca m-am uitat gresit...........................................................................Incerc sa te identific. ................... ?.........................................................................Acum intelegeti cam cu ce se ocupa neobositul nostru coleg.. Link spre comentariu
adigh Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Spune gabriele, tu esti userul servicelaptop ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Spune gabriele, tu esti userul servicelaptop ?Posibil ....stai un pic sa verific ....mmmm din pacate NU !!! Dezamagit!??Eu n-am timp sa stau cu galeata de noroi in mana.....ca sa arunc in stinga si-n dreapta,am alte preocupari!!!!!! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Cam nasol ce citesc pe aici.....vremuri tulburi Link spre comentariu
romicap Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Cam nasol ce citesc pe aici.....vremuri tulburi Cam asa ceva......sa fie oare din cauza postului Pastelui !? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Rog moderatorul ,sa mai de-a cu matura si pe aici ....sa ramina doar ce e scris in titlu in rest si pace Noi modele : http://i.imgur.com/txYPdoh.jpg http://i.imgur.com/VGrkVB5.jpg Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Ăsta chiar îmi place cum arată, sobru şi echilibrat la poziţionarea elementelor pe şasiu. Are chiar aerul unuia de firmă cunoscută. Ornamentul soclului lămpii finale cred că oferă posibilitatea modificării şi ptr alte lămpi. O singură chestie: nu captează ceva brum intrarile lîngă trafo de reţea? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Ăsta chiar îmi place cum arată, sobru şi echilibrat la poziţionarea elementelor pe şasiu. Are chiar aerul unuia de firmă cunoscută. Ornamentul soclului lămpii finale cred că oferă posibilitatea modificării şi ptr alte lămpi. O singură chestie: nu captează ceva brum intrarile lîngă trafo de reţea? Transformatoarele sunt ecranate atit desupra cit si jos..!!!!!! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Am observat asta şi era normal să fie aşa, dar mă gîndesc la circuitul de priză, mai ales pe intrarea de pick-up (e de doză magnetică sau piezo?). Spun asta findcă m-am lovit de problema sensibilităţii unui astfel de preu faţă de mulţi factori înconjurători, numai la adierea de vînt nu strănuta.Apropos, ce cablu ecranat folosiţi, dacă nu e secret? Vorbesc doar cum e construit, grosime şi plasă, că modelul şi firma sînt alte treburi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Doza magnetica 47k....folosesc fir normal ecranat dar.... trecut prin arc continu realizat din sirma usor otelita de alama......Insa cu adevarat critic e cind phono are doza MC ,adica semnal de 0,2-0,4mV ....am sa pun o poza si cu un preu realizat de mine pt aceasta doza ,azi, maine !!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum