Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari noi

Vizitator

Postări Recomandate

Are 30 kg. eventual cind am timp am sa pun si niste grafice sa multumesc pe toata lumea ....... sinus sau drept :rade: Oricum suna bestial.

Cred ca se aude bestial ca dealtminteri toate SEurile puse bine la punct !
Link spre comentariu

legat de schema de mai sus : minte macaronarul de rupe!http://www.audiodesignguide.com/ba/

It is an incredible sound 30watt single ended tube amplifier with 6C33C-B or 845 output tubesand very important and unique in the world is that you can get 30 watt with one single triodeand with the 6C33C-B without use high voltage!Specifications:Output Power 8 ohm (THD 1%) 30WattImput impedence 100KOhmFrequency response 10Hz to 30KHzFeedback from 0db to 6db

THD de 1% la 30W!!! :ras:
Link spre comentariu

Revin cit de curind cu detalii,apropo biasul finalei e mixt (raportul fiind de 6:100 in favoarea celui reglabil) iar cel al driverului e automat 100%.Ampul meu are doar 2x16w sinus continu,peste nu ma intereseaza :rade: traful out are Ra=648 ohm Rcc=9 ohm (primar) ;S=21,6cm2 si ....knfb.(cca 10% din primar)Impendanta intrare 600 ohm (prin traf adaptare 1:1)

Link spre comentariu

Putem stii si ce tola, numar de spire si diametru conductor are ?

Tola da E18...........restul descopera singur pt moment(vedem daca se pupa cu originalul),vorba lu' mamaia :e pa bani maica :rade: Mai glumim si noi ...!!
Link spre comentariu

Intrebam de dragul discutiei nu ca as vrea sa fur cine stie ce mare proiect de traf. :95 PS:stiu de gluma

Tocmai vino cu o varianta proprie sa vedem ce si cum ,nu se supara nimeni ,nu de alta da ai suficiente date sa vii cu .......ceva calculat de tine.Pt mine aceste date sunt mai mult decit suficiente ca sa pun in practica un traf .
Link spre comentariu

Calculul e usor pina la izolatii. De acolo se complica lucrurile.

Pt mine aceste date sunt mai mult decit suficiente ca sa pun in practica un traf .

Asta ramine de vazut. Ultima oara cind ai prezentat trafuri erau rebuturi.........
Rebut(uri) era(u) doar (in) imaginatia ta ,ca de obicei habarnist de ser(viciu).Daca nu stii sa "citesti" o oscilograma eu nu am nici o vina,sau cum se regleaza un osciloscop (analogic) din comutatorul TIME/DIV si potentiometrul CAL ..(calibrare).O sinusoida perfecta se poate comprima sau largii folosind de ex. potentiometrul "CAL".In oscilograma prezentata ...ma interesa amplitudinea semnalului ,comprimand sinusoida......In viintor am sa pun oscilograme separat pt tine ,in varianta sinus perfect si comprimat dupa caz ,poate asa faci si tu diferenta dintre semnal sinusoidal si "dinti de fierastrau".
Link spre comentariu

Ca să cădeţi la pace, conveniţi că erau dinţi de fierăstrău tociţi. :rade: ..............Păcat că vă contraţi aşa. E bine că se menţine interesul ptr construit amplifuri pe lămpi, chiar şi cu preţul unor posibile imperfecţiuni despre care se poate discuta normal.

Link spre comentariu

...Daca nu stii sa "citesti" o oscilograma eu nu am nici o vina,sau cum se regleaza un osciloscop (analogic) din comutatorul TIME/DIV si potentiometrul CAL ..(calibrare).O sinusoida perfecta se poate comprima sau largii folosind de ex. potentiometrul "CAL".In oscilograma prezentata ...ma interesa amplitudinea semnalului ,comprimand sinusoida......

In viintor am sa pun oscilograme separat pt tine ,in varianta sinus perfect si comprimat dupa caz ,poate asa faci si tu diferenta dintre semnal sinusoidal si "dinti de fierastrau".

Cred ca numai tu testezi amplificatoare cu sinusoide comprimate si semnal triunghiular.

Ce parametru al amplificatorului ai vrut sa-l vezi cu semnal triunghiular ?

Daca vrei sa vezi, de exemplu, un slew-rate bagi un semnal dreptunghiular, distorsiunile armonice le probezi cu sinus cit mai pur posibil, dar cu triunghiular ce vezi ? Nimic.

In plus mai si minti. Am recitit postul viewtopic.php?f=28&t=162438

Niciunde nu pomenesti de semnal triunghiular. Vorbesti doar de semnal sinus si dreptunghi.

Nici macar atita fair-play nu ai avut incit sa lasi pozele cu oscilograme. Le-ai sters pe toate sa nu ramina dovezi.

Cu exceptia a 3 poze, 2 repuse de mine si una repusa de valderama. Pe astea nu le-ai putut sterge.

Asta e echivalent cu incercarea de a ascunde gunoiul sub pres.

Nu-ti fa griji. Marfa se da mai mult dupa reclama si aspect, mai putin dupa calitate. Multi vad putini pricep iar cind isi dau seama e prea tirziu.

PS: Pentru poza cu dreptunghi ce explicatie ai ? Ai bagat dreptunghi compimat ?.

post-32982-139829792464_thumb.png

post-32982-139829792488_thumb.jpg

post-32982-139829792492_thumb.jpg

Link spre comentariu

Semnal triunghular exista doar in capul tau .....generatorul meu are doar sinus/dreptunghi,tu vezi ce vrei in continuare ,nu am nevoie de profesor ,muta-ti taraba in alta parte, stiu foarte bine ce am de facut ...apropo fa si tu ceva orice, sa vada si lumea ca stii sa dai si din maini nu doar di gura,personaje ca tine ma plictisesc.Nici macar nu mai incerc sa-ti explic ce am vrut sa arat/descriu oricum vad ca interpretezi to'deauna dupa bunul tau plac.Apropo oscilograma cu dreptunghi (2 spoturi)de unde ai scos-o !??ca eu am alt model de osciloscop .....De unde pina unde atacul asta coleric.......am eu de impartit ceva cu tine !??si nu stiu!??

Link spre comentariu

Eu sunt multumit cind cineva ma critica ,pt ca asfel am ceva de invatat ,dar de la adigh ma intreb...ce as putea sa invat!!?? :nas: Rog pe alti colegi sa-mi spuna daca au cistigat ceva din "imensa" experienta a lui adigh,poate reusesc si eu sa-i inteleg "filozofia"

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări