Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari noi

Vizitator

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Si ultima realizare pe anul acesta... amplificator PP conexiune ultralinear, driver williamson.....

-3 intrari line 380mV/47Kohm.

- putere sinus continu 2x47w/ 8 ohm in banda 18Hz--22Khz

-control ton activ: inalte/bas

-control general volum (predispus motorizat pt telecomanda)

-balance

-selector input cu afisaj pe nixie

-greutate: 28kg

dimensiuni totale in cm:46x38x19

Monteaza 10 tuburi respectiv 4xEL34 blue; 6x6N6P

Posted Image

sau cu protectie pt "baietii mici" :rade:

Posted Image

Link spre comentariu

gabriele frumoasa "cusca" (in ochiii mei este cea mai reusita pe care ai prezentat-o pe forum) dar fara "cusca" este mult mai frumos :limb: . Un amplificator cu tuburi este cel mai frumos cand se vad lampile. Stiu ca ai zis ca legea nu permite altfel, dar ... nu-i prima lege stramba!

Dar de ce JJ albastre :nas: ? Doar pentru aspect?

Spor la vanzare ca ii fain tare!!!!

Link spre comentariu

gabriele frumoasa "cusca" (in ochiii mei este cea mai reusita pe care ai prezentat-o pe forum) dar fara "cusca" este mult mai frumos :limb: . Un amplificator cu tuburi este cel mai frumos cand se vad lampile. Stiu ca ai zis ca legea nu permite altfel, dar ... nu-i prima lege stramba!

E prima data cind folosesc EL34 blue......eram curios sa vad cum se vad :rade: sincer au "personalitate" mai important ....e ca sunt imperecheate la"sange"diferente sub 2% :limb:
Link spre comentariu
Vizitator viobio

E prima data cind folosesc EL34 blue......eram curios sa vad cum se vad :rade: sincer au "personalitate" mai important ....e ca sunt imperecheate la"sange"diferente sub 2% :limb:
frumos

sper sa nu ai probleme cu EL34 JJ ,eu am avut numai probleme cu EL34 JJ

am renuntat sa mai arunc banii pe ele

acum folosesc numai EL34 Electroharmonix

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Si un bass de 280w....24V rms pe 2 ohm(transformatoare TA,TU custom) cu boxele aferente (4 difuzoare eminence de 200w fiecare)pt baieti rai :rade:

6 finale KT88......alimentate la 720v +alte 8 tuburi cu diferite functii...

modalitate intrare activ/pasiv gain control,conpresor....!! control de ton activ cu 4 benzi master volum...DI balanced reglabil iesiri 2 jak si 2speakon in paralel pt boxe ....impendanta 2 ohm!!

Posted Image

si o vedere sub "capota"

Posted Image

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Si un bass de 280w....24V rms pe 2 ohm(transformatoare TA,TU custom) cu boxele aferente (4 difuzoare eminence de 200w fiecare)pt baieti rai :rade:

6 finale KT88......alimentate la 720v +alte 8 tuburi cu diferite functii...

modalitate intrare activ/pasiv gain control,conpresor....!! control de ton activ cu 4 benzi master volum...DI balanced reglabil iesiri 2 jak si 2speakon in paralel pt boxe ....impendanta 2 ohm!!

Posted Image

si o vedere sub "capota"

Posted Image

trebuie sa fii rau,rau ,daca vrei un asemenea monstru

pentru bas e o putere destul de normala

cu 100w pe bas nu prea ai ce face,e o concluzie la care am ajuns in urma unor auditii

:aplauze

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Si o noua versiune culoare neagra, 3 input line,control de ton activ,2x50w sinus ...4-8ohm in banda 20hz -22khz

pre/driver williamson(asigura lejer 160Vpp)

finale4x EL34 blue

driver4x 6H3P

ton 2x 6H6P

.........................

Posted Image

........................

La probe aveam in retea 216v puterea iesire cca 48w am ridicat la 230v si am optinut 57w pe canal oricum e proiectat sa lucreze in 210-235v fara nici o interventie(se modifica automat biasul o data cu cresterea tensiuni fara a afecta stabilitatea generala ....anodica ia valori de la +510 la +550v in repaus si "cade" cca8%la puterea nominala curent pe fiecare finala: 30mA fara semnal si 135mA la puterea nominala si sarcina 8 ohm ,G2 cca 450v fara semnal)

Trafo iesire si alimentare home made de aceasta data respectiv 16cm2 pt iesire si 24m2 pt retea .(folosesc acelas tip de tole f bune ca si cele puse si in vinzare..)

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Si o versiune cu finale 6P3C alimentate la 450v anodica si 340v la G2.....

putere iesire 2x32w in banda 22hz....26khz

De asemeni stabilizatoare tensiune pt zona preamplificare cu tuburi cu gaz :limb:

Posted Image

Posted Image

Astept pareri ca de obicei pro sau...contra (constructive) :rade:

Link spre comentariu

Sacrilegiu! Unii încă cred cu tărie că 6n3C are numai 250V Ua... :rade:

Asa e!! mai lasati cataloagele si puneti mina pe letcon (nu doar sa va incalziti) si alte instrumente .....satisfactie garantata :dans: com bine spune reclama!!!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări