Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari noi

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Cam ce rez are bobina lui, dacă nu e secretă? Vreau să fac o comparaţie cu ceva din dulap.

Ampul sa dat ..dar din amintiri cca 3,3ohm.era facut pe tola E16 (32x50).
:aplauze la mai multe,o rugaminte ,daca vrei spune-mi pe privat cu cit ai vindut ampul,a fost munca nu gluma,sa bobinezi atitea trafuri ....si sa reglezi perfect 5 etaje finale,munca multa,sper sa fi meritat osteneala :aplauze
Link spre comentariu

Într-adevăr, am uitat de subiectul acela, oboseala cred... :jytuiyu Să rectific atunci: una din rarele realizări cu această lampă de pe forum. Oricum rămîne la categoria exemple.Privind în poză, schema pare destul de stufoasă, văd pe fiecare canal cîte o minipentodă heptală la intrare, gen 6J1P(-EV), ar mai putea fi şi o triodă gen EC92, dar nu prea seamănă şi o dublă triodă novală, gen ECC81-82-83 în continuare, în afară de ochiul magic (tipul de lampă căreia-mi place să-i zic cucuvea, după un montaj din Tehnium, prin anii 70).Bănuiesc că o altă dublă triodă novală e ptr preul de doză magnetică (ECC83). Nu trebuia ecranată?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări