Vizitator Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Pot sa spun doar atit : VA URMA!!! Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 .................. poate întreabă cineva mai nepriceput dacă se poate lega în punte.Sigur ca se poate. Ce e asa complicat, doar nu e diode! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Pot sa spun doar atit : VA URMA!!! Chiar sînt curios, am ceva bănuieli despre ce scheme se folosesc ptr asta, dar nu vreau să deschid o cutie a Pandorei. Sper doar să nu fie cu lampa strîmbă ca secera şi tare ca ciocanul... Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Sper doar să nu fie cu lampa strîmbă ca secera şi tare ca ciocanul... Ce-ti ploua-n gura ... cu gandul la GU50 ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2013 Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Toate ampurile cu GU50 s-au vindut ....urmeaza noi modele Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Si un HI-FI...5 canale deci 5x24w/4/8 ohm.....aplicatii diverse Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Interesantă realizare, am mai văzut amplifuri cu 5 canale pe lămpi, doar că erau SE.Din cele trei trafo de alimentare (bănuiesc că asta sînt, sau două trafo şi un mare drosel), unul e numai ptr filamente, sau cel mare ptr lămpile finale, unul mai mic numai ptr defazoare şi al treilea...? Link spre comentariu
romicap Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Interesantă realizare, am mai văzut amplifuri cu 5 canale pe lămpi, doar că erau SE.Din cele trei trafo de alimentare (bănuiesc că asta sînt, sau două trafo şi un mare drosel), unul e numai ptr filamente, sau cel mare ptr lămpile finale, unul mai mic numai ptr defazoare şi al treilea...? Probabil cel mare e pt. anodica si filamente, iar din cele doua mai mici unul e drosel (daca vad bine are intrefier) si celalalt pt. tensiunea de negativare (sunt totusi 10 tuburi finale) Cate kile are ? Frumoasa realizarea ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Interesantă realizare, am mai văzut amplifuri cu 5 canale pe lămpi, doar că erau SE.Din cele trei trafo de alimentare (bănuiesc că asta sînt, sau două trafo şi un mare drosel), unul e numai ptr filamente, sau cel mare ptr lămpile finale, unul mai mic numai ptr defazoare şi al treilea...? Probabil cel mare e pt. anodica si filamente, iar din cele doua mai mici unul e drosel si celalalt pt. tensiunea de negativare (sunt totusi 10 tuburi finale) Frumoasa realizarea ! Pentru negativarea celor 10 finale are nevoie de maxim 0,1A,deci nu are nevoie de un traf separat,tensiunea de negativare se poate obtine și din infasurarea pt tensiunea anodica,un lucru important,tensiunea de negativare e bine sa urmărească tensiunea anodica , sa se obțină din același traf. Daca tensiunea de negativare rămîne constanta si tensiunea anodica scade apare fenomenul de compresie a sunetului,fenomen supărător pt ampurile de audiție. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Gabriele,ai intrerupatoare de stand-by pentru fiecare canal?Daca nu sunt folosite toate canalele ieșirile rămîn în aer.Eu cred ca ampul este comandă de la cineva care o sa folosească ampul pt home cinema. Felicitări pt munca depusă,e manoperă multa acolo,eu pe așa ceva ceream 3000 euro. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Viorel are dreptate,ca de obicei ......in rest e un singur traf de alimentare anodica ,negativare,filamente ,2 drosere unul pt anodica celalalt G2 si ....negativare cu 2 bobine separate dar de sens opus !! stby-ul scoate/activeaza anodica si G2 ,sunt 10 trimere pt reglaj bias,deci fiecare finala in parte,trafurile au 4,2K/4/8 ohm banda 40-21khz/ 24,5W/canal mai precis.,sensibilitate 0,77Vrms fara feedback.Va fi integrat in o sala de auditie pt home teatre si hi-fi ..... Link spre comentariu
zal Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Ce drosele mari... de obicei sînt mai mici ca trafo de ieşire. Credeam că numai eu le fac aşa mari. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Ce drosele mari... de obicei sînt mai mici ca trafo de ieşire. Credeam că numai eu le fac aşa mari. E normal ,la virfuri de putere curentul ajunge la 800mA ,droserul are 0,9H/1A.Cine tine des letcolu' in manuta intelege fenomenu'. Link spre comentariu
zal Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Cam ce rez are bobina lui, dacă nu e secretă? Vreau să fac o comparaţie cu ceva din dulap. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Cam ce rez are bobina lui, dacă nu e secretă? Vreau să fac o comparaţie cu ceva din dulap.Ampul sa dat ..dar din amintiri cca 3,3ohm.era facut pe tola E16 (32x50). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum