albasete Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Incredibil, fantastic ! Felicitari, sanatate si putere de munca ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Intre timp am mai realizat cite ceva.... Dar am avut saptaminile trecute si 2 expo la care mare parte din exponatele mele si-au gasit un nou stapin. "Vedeta" a fost desigur "pre fono & line" cu alimentare separata si volum telecomandat... Link spre comentariu
felixx Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Frumos,bravo.Felicitari. Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Nu am pot aptine: sunt realizate industrial sau home-made ? Incredibil, bravo ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Nu am pot aptine: sunt realizate industrial sau home-made ? Incredibil, bravo !Multumesc pt aprecieri.....Pina in prezent home made..... dar se pregateste ceva..... pot spune doar atit : f versatil si fara compromisuri! Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Am vazut si celelalte realizari ale Dvs. Adevarat, este o munca titanica, multa rabdare si fara graba,efortul merita rasplatit din plin. Stima si sanatate ! Link spre comentariu
strombi Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Superbe sculele arata exeptional felicitari Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Preul mai de aproape cu telecomanda doar pt volum...corp in lemn african.... padouk(data nu are nici o relevanta...pt ca scot mereu bateriile) Link spre comentariu
300B SE Postat Septembrie 13, 2011 Partajează Postat Septembrie 13, 2011 Felicitari!!!!! arata "bestial"!Va doresc multe realizari si sanatate!Imi doresc si eu sa ajung la aceasta performanta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Imperiul contraataca.... Incepem sezonul cu a-II-a generatie....monocanal Hi gain 40/80 watti si solo pedale reglabil! impreuna cu boxele aferente. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Imperiul contraataca.... Incepem sezonul cu a-II-a generatie....monocanal Hi gain 40/80 watti si solo pedale reglabil! impreuna cu boxele aferente. frumos6P3C ....ieftin si bun Link spre comentariu
pusttiu Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 frumos , felicitari.... 6p3s la vitacom e marcat 6l6gc si nu e chiar ieftin min, 60lei/buc )spor la treaba si sa vedem noi exponate ca nu sper sa le pot asculta :(( Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Multumesc dupa cum se vede eu folosesc si piele de sarpe nu doar ulei..... Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 17, 2011 Partajează Postat Octombrie 17, 2011 Bravo don Gabriele, cred ca , clientii stau cuminti la coada cu penelul in mina ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 23, 2011 Partajează Postat Noiembrie 23, 2011 Si inca o "simulare"....neagra Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum