Vizitator viobio Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Si ce am promis........e vorba de citeva componente tuburi,socluri....si alte chestii ca in foto! Kosmin sa-mi dai adresa pe MP sau [email protected] ca sa-ti trimit bunurile ,voi achita desigur si transportul. Gestul meu il dedic in memoria tatalui meu ........... Link spre comentariu
allexx1968 Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 BunaE un premiu consistent.Toata stima "gabriele".Felicitari casigatorului.Spor tuturor.Alex Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Generos si de caracter,asa cum va stiu d-le Gabriel! Felicitari! Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Ajunge de un kit de amplif SE. Ce sînt piesele din Cu din stg. sus a imaginii, ornamente de socluri? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Ajunge de un kit de amplif SE. Ce sînt piesele din Cu din stg. sus a imaginii, ornamente de socluri?Da, sunt niste rondele de Cu ptr. soclu octal.De asemeni am completat donatia si cu materiale pt construit 2 trafuri de iesire de calitate.revin din nou la caracteristici:Referitor la parametri acestui "integrat"-----2x25w banda 30-30khz-----finale modalitate trioda-----3 intrari line-----control de ton activ inalte /bas..................................................Amplificatorul suna neasteptat de bine avind in vedere proasta reputatie a finalelor....ce-i drept am un driver cu ccs care le conduce f bine.Biasul e undeva pe la 65mA/tubtraf iesire 12,8cm2 la fiecare canal...........................................................Ca o constatare :GU50 e in primul rind e o provocare, am luat-o "usor" cu acest PP de "doar" 25w/canal ,cu siguranta nu ma voi opri aici......... ma gindesc la un 2x50w curat ...............................................................Am mai construit in trecut citeva SE-uri de 8-10w ,vor urma si altele mai fortoase si dpdv estetic mai atragatoare . Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Gu50 nu este un tub neglijabil, putin dificil dar se incadreaza in categoria EL34, EL509,KT88 depinde cum este tratat si de acea pt mine este o provocare...@Viobio, am experimentat trei etaje finale atasate preamplificatorului unui head cu PL504 de 20w si am pus niste chitaristi sa i-si dea cu parerea cum suna, cam asa..-EL34, clean, super, fortat un pic moale-6p3s, moale ,moale-GU50 coios de doua oriSub rezerva subiectivului te rog sa reconsidri acest tub fiindca merita... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 13, 2013 Partajează Postat Octombrie 13, 2013 Gu50 nu este un tub neglijabil, putin dificil dar se incadreaza in categoria EL34, EL509,KT88 depinde cum este tratat si de acea pt mine este o provocare...@Viobio, am experimentat trei etaje finale atasate preamplificatorului unui head cu PL504 de 20w si am pus niste chitaristi sa i-si dea cu parerea cum suna, cam asa..-EL34, clean, super, fortat un pic moale-6p3s, moale ,moale-GU50 coios de doua oriSub rezerva subiectivului te rog sa reconsidri acest tub fiindca merita...Sincer nu am nimic cu GU50,pe mine ma enerveaza papalageala pe aceasta tema,adica subiectele fara finalizare practica,reluate la infinit sau cei care nu au lucrat in viata lor cu tuburi si se aprind dupa GU50.Un amp de chitara cu GU50 ?! NU O SA SE VINDA NICIODATA,chitaristii au fixuri la fel de mari ca audiofilii,chiar daca le place sunetul se sperie cind aud ce finale are ampul. Link spre comentariu
Angel-boy Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Probabil au fost sterse...mai incerc odata: salutare. domnu gabriel , il aveti cumva de vanzare? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 DA!! e o frumsete si funtioneaza perfect. daca vreti discutam aici: [email protected] Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 20, 2013 Partajează Postat Octombrie 20, 2013 Un amp de chitara cu GU50 ?! NU O SA SE VINDA NICIODATA,chitaristii au fixuri la fel de mari ca audiofilii,chiar daca le place sunetul se sperie cind aud ce finale are ampul. Criza economică ii va face pe chitaristi mai deschisi la nou , in primul rand la calitate , fără basini audiofile preconcepute si propagate de negustori sau alte influente pur comerciale care nu țin cont de acustica ! Te înseli amarnic in privința lui GU50 !!! E prea ieftin un GU50 , are viata " doar " 5000 de ore la 50 w disipati , este o lampa de calitate militara , si asta deranjează negustorii , costa doar 1,5 USD bucata !!! Costa mai mult soclu de calitate decât lampa ... Asta e adevarul . Doare . Ei si ? Ni se rupe sufletul de " interesul " negustorilor . Adevarul e unul singur ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Din pacate trebuie sa-i dau dreptate lui Viorel:................................chitaristii au fixuri la fel de mari ca audiofilii,chiar daca le place sunetul se sperie cind aud ce finale are ampul.................................Incerc sa implementez acum PL36 pt bass......cu 4 finale sper in 160w sinus continu.!!!!!!! Nu e gluma !Dar pt zona HI-FI e loc de intors....cu GU50 in Romania e o lampa f cunoscuta,ieftina si robusta si "manelizata " un pic face cu ochiul Cit de curind revin cu un SE 2x12w (sper) avind ca "vedeta" GU50 in premiera:HT-ul va avea +500V la anod G2 +275v trafuri Ra=6,3k S=18cm2.... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 21, 2013 Partajează Postat Octombrie 21, 2013 Un amp de chitara cu GU50 ?! NU O SA SE VINDA NICIODATA,chitaristii au fixuri la fel de mari ca audiofilii,chiar daca le place sunetul se sperie cind aud ce finale are ampul. Criza economică ii va face pe chitaristi mai deschisi la nou , in primul rand la calitate , fără basini audiofile preconcepute si propagate de negustori sau alte influente pur comerciale care nu țin cont de acustica ! Te înseli amarnic in privința lui GU50 !!! E prea ieftin un GU50 , are viata " doar " 5000 de ore la 50 w disipati , este o lampa de calitate militara , si asta deranjează negustorii , costa doar 1,5 USD bucata !!! Costa mai mult soclu de calitate decât lampa ... Asta e adevarul . Doare . Ei si ? Ni se rupe sufletul de " interesul " negustorilor . Adevarul e unul singur ! Diferenta intre iubitorii de GU50 si cei care lucreaza cu tuburi de audio este urmatoarea,cei care lucreaza cu EL34/KT/6L/etc se plimba cu Mercedes sau BMW si iubitorii de GU50 cu R.A.T.B. Vad ca ai revenit iar la proastele obiceiuri,nu te poti abtine?? Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Vad ca vezi gresit ( conform parerii mele ) , ca de obicei . Parerea mea este parerea mea si mi se rupe sufletul de faptul ca altii nu au interes sa vada adevarul sau sa incerce sa inteleaga la ce ma refer . Vad ca ai revenit iar la proastele obiceiuri,nu te poti abtine??Pastreaza pentru tine ceea ce vezi , indiferent ca te deranjeaza sau nu . Spre exemplu , pe Don Gabriele nu il deranjeaza GU50 , vezi inca o data pozele de mai sus ,Acesta este un forum liber , chiar daca ii invidiez sincer pe cei care au Mercedes sau BMW !Pe bune . Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Nu vad sensul disputei,Gu50 e o lampa ca oricare alta pt mine ......atit timp cit se vinde ,restul nu conteaza Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Pai nu este nicio disputa , nimeni nu are de impartit ceva cu altcineva . Este vorba de parerea subiectiva a fiecaruia : unora le plac blondele , altii prefera brunetele , roscatele sau ... caruntele . Pana la urma este o chestie echilibru a unui raport intre partea estetica si partea de utilitate functionala si pret .Fiecare are dreptul la opinie personala . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum