Vizitator Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Maine am sa public poza in clar.......oricum cel ce a fost cel mai aproape si cistigatorul premiului e Kosmin ,tot maine voi face public si in ce consta premiul,multumesc tuturor celor ce s-au lasat "antrenati "in aceasta micro "competitie"......... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Sper ca premiul să nu fie GU50. Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Daca premiul e GU50, capacele de tabla le-as vrea eu... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Mai aveti un pic de rabdare .....nu voi trimite gu50, ci lucruri mai deosebite Link spre comentariu
bigpriap Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 4xGU50, 2x6E3P, 6x 6N1P(6N2P), 1x IN1(IN4), 1x OA sau V3 sau SG , tuburi cu gaz ca stabilizatoare tensiune pt zona preamplificare precum in postarea http://www.elforum.info/viewtopic.php?p=952859#p952859. In afara concursului, desigur Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Daca premiul e GU50, capacele de tabla le-as vrea eu... Cîte ai nevoie? Mă ispiteşti să le sparg şi să-ţi trimit căştile. Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Sper ca premiul să nu fie GU50.He he, daca sunt GU50 i le donez unui pasionat foarte cunoscut tie. :rade:Una peste alta, teoretic nici eu nu am castigat fiindca am bagat o groaza de "fise" pana am nimerit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Adevarata fata a "monstrului" in aceasta dupa amiaza voi arata si in ce consta premiul Si varianta "manelizata" care place la 90% din clienti..... Referitor la parametri acestui "integrat" -----2x25w banda 30-30khz -----finale modalitate trioda -----3 intrari line -----control de ton activ inalte /bas .................................................. Amplificatorul suna neasteptat de bine avind in vedere proasta reputatie a finalelor....ce-i drept am un driver cu ccs care le conduce f bine. Biasul e undeva pe la 65mA/tub traf iesire 12,8cm2 la fiecare canal. Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Nu se vad pozele....ce format au fisierele!? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Probabil au fost sterse...mai incerc odata: Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Şi premiul? Să ştim ce-am pierdut noi ceilalţi. Pînă la urmă care e ''compoziţia'' completă? GU50 şi 6H1n se văd, dar ochii magici şi nixie, stabilovoltul... nu prea. Întrerupătorul cu neon a indus pe unii în eroare, eu aş fi zis că e o reflexie. Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Da, da...premiul....nu cumva niste tole,adica,... la munca !? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Si ce am promis........e vorba de citeva componente tuburi,socluri....si alte chestii ca in foto! Kosmin sa-mi dai adresa pe MP sau [email protected] ca sa-ti trimit bunurile ,voi achita desigur si transportul. Gestul meu il dedic in memoria tatalui meu ........... Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Va multumesc frumos pt premiu! Am lasat un mail. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum