Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari noi

Vizitator

Postări Recomandate

Maine am sa public poza in clar.......oricum cel ce a fost cel mai aproape si cistigatorul premiului e Kosmin ,tot maine voi face public si in ce consta premiul,multumesc tuturor celor ce s-au lasat "antrenati "in aceasta micro "competitie".........

Link spre comentariu

Sper ca premiul să nu fie GU50.

He he, daca sunt GU50 i le donez unui pasionat foarte cunoscut tie. :rade:Una peste alta, teoretic nici eu nu am castigat fiindca am bagat o groaza de "fise" pana am nimerit.
Link spre comentariu

Adevarata fata a "monstrului" in aceasta dupa amiaza voi arata si in ce consta premiul :cadou

Posted Image

Si varianta "manelizata" care place la 90% din clienti..... :rade:

Posted Image

Referitor la parametri acestui "integrat"

-----2x25w banda 30-30khz

-----finale modalitate trioda

-----3 intrari line

-----control de ton activ inalte /bas

..................................................

Amplificatorul suna neasteptat de bine avind in vedere proasta reputatie a finalelor....ce-i drept am un driver cu ccs care le conduce f bine.

Biasul e undeva pe la 65mA/tub

traf iesire 12,8cm2 la fiecare canal.

Link spre comentariu

Şi premiul? Să ştim ce-am pierdut noi ceilalţi. Pînă la urmă care e ''compoziţia'' completă? GU50 şi 6H1n se văd, dar ochii magici şi nixie, stabilovoltul... nu prea. Întrerupătorul cu neon a indus pe unii în eroare, eu aş fi zis că e o reflexie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări