Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Realizari noi

Vizitator

Postări Recomandate

Bine bine, dar atunci care NU e ruseasca? Fie e ca si Kosmin dar ochii magici sunt EM84, fie s-au folosit ceva ECC-uri pe intrare, altfel nu vad rostul afirmatiei "aproape toate"...desi am votat odata, mizez pe 6N1P si EM84...doar de curiozitate...

Link spre comentariu

Daca nu e rectifier atunci poate fi un stabilitron.

:da mai departe......, sa lamurim si cu nixie, cite sunt,,!???Hai baieti ca e simplu ,sunteti f aproape ...un indiciu important ..mai aruncati un ochii si la vechile mele realizarii.
Link spre comentariu

In partea din stanga jos a pozei amplificatorului vad 2 lumini asa ca m-am dus cu gandul la 2 tuburi nixie, la fel de bine poate fi si un tub nixie (IN1 cel iesit in afara) pt a indica numarul intrarii selectate si un interupator cu bec cu neon langa el.

Link spre comentariu

In partea din stanga jos a pozei amplificatorului vad 2 lumini asa ca m-am dus cu gandul la 2 tuburi nixie, la fel de bine poate fi si un tub nixie (IN1 cel iesit in afara) pt a indica numarul intrarii selectate si un interupator cu bec cu neon langa el.

:aplauze miroase a premiu........ :cadou
Link spre comentariu

:aplauze miroase a premiu........ :cadou
Daca spuneati si ce premiu e`n joc ,ne straduiam mai mult... :jytuiyu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări