Vizitator viobio Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 GU50 fara partea metalica Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 GU50 fara partea metalicaSe vede cine are contact....cu realitatea :band dar vreau si restul tuburilor altfel premiul ramine in stby. Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Sa le traducem in rusa atunci: 4xGU50, 2x6E3P, 6x 6N1P(6N5P), 2x IN1(IN4), 1x 5T3S. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Bine bine, dar atunci care NU e ruseasca? Fie e ca si Kosmin dar ochii magici sunt EM84, fie s-au folosit ceva ECC-uri pe intrare, altfel nu vad rostul afirmatiei "aproape toate"...desi am votat odata, mizez pe 6N1P si EM84...doar de curiozitate... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 De ce nu ginditi logic ....oare un PP...stereo, cu GU50 poate fi condus de un rect.5Z3C..!??? sau.......e vorba de altceva Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Ma gândeam ca preul e alimentat din redresoare și finalul din redresor cu nisipuri. Altfel GZ37(CV378) seamănă destul de bine cu 5t3s si poate tine inclusiv etajul final. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Nu este rectifier.............mai mult nu spun :werg Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Daca nu e rectifier atunci poate fi un stabilitron. Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Sau o pentoda folosita ca redresor!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Daca nu e rectifier atunci poate fi un stabilitron. mai departe......, sa lamurim si cu nixie, cite sunt,,!???Hai baieti ca e simplu ,sunteti f aproape ...un indiciu important ..mai aruncati un ochii si la vechile mele realizarii. Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 In partea din stanga jos a pozei amplificatorului vad 2 lumini asa ca m-am dus cu gandul la 2 tuburi nixie, la fel de bine poate fi si un tub nixie (IN1 cel iesit in afara) pt a indica numarul intrarii selectate si un interupator cu bec cu neon langa el. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 In partea din stanga jos a pozei amplificatorului vad 2 lumini asa ca m-am dus cu gandul la 2 tuburi nixie, la fel de bine poate fi si un tub nixie (IN1 cel iesit in afara) pt a indica numarul intrarii selectate si un interupator cu bec cu neon langa el. miroase a premiu........ Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 KT 88 ??????????????????????? Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 Ptiu, drace ....m-am grabit ! Scuze ! Link spre comentariu
romicap Postat Octombrie 11, 2013 Partajează Postat Octombrie 11, 2013 In partea din stanga jos a pozei amplificatorului vad 2 lumini asa ca m-am dus cu gandul la 2 tuburi nixie, la fel de bine poate fi si un tub nixie (IN1 cel iesit in afara) pt a indica numarul intrarii selectate si un interupator cu bec cu neon langa el. miroase a premiu........ Daca spuneati si ce premiu e`n joc ,ne straduiam mai mult... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum