Vizitator Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Nu ati ghicit .......mai incercati ,premiul e disponibil in continuare Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Poate fi vorba de PL81 ? Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Dupa cum e decupat anodul finalelor poate fi oricare dintre Gu50, LS50, P50, SRS552, SRS552N, Fu50... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Avind in vedere complexitatea descifrarii misterului am decis sa maresc premiul... :cadouKosmin a fost mai(aproape) realist.....in rest mister.!! Link spre comentariu
hbi Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 4x6N1P, 2xEM84 , 4xGU29. Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Atunci mai bagam o fisa si ne ducem cu gandul catre EL152, EL153...(sau FL153). Pana la urma tot din LS50 se trag si dansele. Link spre comentariu
tepesa Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Poza e neclara, degeaba creste premiul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Poza e neclara, degeaba creste premiul.Tocmai ....vorbim de expertii in materie......... cum am mai spus cel mai aproape a fost Kosmin!!! Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Amplificator cu EL153 am eu, astea par a avea creştetul fără moţ...cred că e vorba de EL156 atacat cu cate doua ECC82 si probabil la intrare doua ECC83...EM84 si redresoarea pare a fi ceva mai "tare" decat rusoaica invocata de Kosmin, poate chiar una cu mercur...nu stiu indicativul, dar am in minte imaginea, ceva produs de RCA. Link spre comentariu
tepesa Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 El156 are ditamai soclul si nu merge manelizata cu leduri, in plus ar lumina catodul mai serios. E o lampa cu baza de sticla, doar astea merg manelizate. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 MDa, corect, uitasem de manelizare...ma gandeam si la un soclu magnoval, dar la niciuna din ce cunosc anodul nu e decupat asa...mai sunt ceva QQE...format asemanator, dar nu mai stiu seria... Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 poate chiar una cu mercur...nu stiu indicativul, dar am in minte imaginea, ceva produs de RCA.Nu cred ca imaginea din minte este cea a unei redresoare cu mercur.Acelea cu vapori de mercur au o lumina albastruie(spre mov) iar aici nu pare sa fie vorba de asa ceva. Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Posibil, dar chiar cu calitatea slaba a pozei mie mi se pare mai puternica lumina decat cea a unei redresoare rusesti...si oricum e clar ca sunt 4 lampi finale destul de mari, deci curent anodic serios...cine stie care QQE-uri ar putea fi? Alea cu doua coarne? Chiar daca nu e raspuns aici, sunt curios...niste QQE care aveau echivalent ceva GU rusesc, tot in stilul lui GU29... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2013 Partajează Postat Octombrie 10, 2013 Un premiu nu se cistiga asa usor dar....eu sunt bun si adaug numai faptul ca majoritatea lampilor sunt de provenienta rusia si inca o imagine ajutatoare: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum