Vizitator viobio Postat August 11, 2013 Partajează Postat August 11, 2013 Clasic...si eficient Link spre comentariu
gg101 Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Pune schema,oscilograme,diametru conductor,etc.Incearca sa folosesti fir de argint sau aurfludor cu argintsocluri cu contacte auritecondensatori de 100euro bucatarezistente de minim 5 euro bucatatuburi criogenate in cosmosaltfel nu o sa ajungi la rezultate buneA fost un pamflet si trebuie privit ca atareHa,ha,ha,...ce am râs !!! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Si in probe......... Si datele pt traful out superperformant........ Putere sinus 2x52w pe o sarcina artificiala de 8 ohm si HT constant de +373V Nu brum ,nu birr nu carr............perfect silentios. Trafo retea stabil la cca 48 grade dupa 3 ore de functionare. Bias /fiecare tub 45mA fara semnal/sau pt. .....22W..clasa..A Bias/fiecare tub 90mA la limita ...pt 50w sinus Consum general:220w fara semnal......390w pt 2x52w Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 14, 2013 Partajează Postat August 14, 2013 Si in probe......... Si datele pt traful out superperformant........ Putere sinus 2x52w pe o sarcina artificiala de 8 ohm si HT constant de +373V Nu brum ,nu birr nu carr............perfect silentios. Trafo retea stabil la cca 48 grade dupa 3 ore de functionare. Bias /fiecare tub 45mA fara semnal/sau pt. .....22W..clasa..A Bias/fiecare tub 90mA la limita ...pt 50w sinus Consum general:220w fara semnal......390w pt 2x52w = predat si incasat! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 15, 2013 Partajează Postat August 15, 2013 Sa ai gura aurita Link spre comentariu
Vizitator Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Si rezultatul final: Cu fratiorii lui.......... Link spre comentariu
Untold Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Foarte frumos!Intr-una din poze se vede un amplif cu un GU29 si un SRS ceva....cat costa pe la dvs un capison pt anozii GU29?Am si eu un PP cu GU29 si n-as prea vrea sa fac ceva artizanal, desi am vreo 2 idei.Multumesc si spor la construit si vanzare! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Merci .....pt aprecieri ,e foarte simplu se ia un capison normal de 6mm sa zicem(ce mai mic) precum cel pt PL36 si realizezi infasurind o banda din alama ca un arc de ceasornic pe care-l introduci un pic comprimat in locasul capisonului...asta-i tot vei avea un capison ce se va adapta automat la introducerea in pinul tubului ......si va face un contact perfect.Sunt si pipe special dedicate pt asa ceva .....cit de curind imi voi procura si eu dat fiind ca lucrez in ultimul timp cu multe "cornute" :rade:in poza e si un Se cu GU29 din pacate am spart un tub si am completat cu un QQE.....acelasi pini .....dar as avea nevoie contra cost de un GU29 daca cineva e binevoitor..!? Link spre comentariu
romicap Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Ca de obicei,fara cusur....of topick,cocosul ala va muri de batranete! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 16, 2013 Partajează Postat August 16, 2013 Ca de obicei,fara cusur....of topick,cocosul ala va muri de batranete! Acordatii libertatea........poate fuge in muntii si devine cocos de munte nu de altceva dar eu personal am devenit vegetarian Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Si fratiorul SE care pleaca la Craiova: Monteaza finale QQE06/40 legate trioda ,putere iesire 8,6W sinus /canal..... indistructibil, transformatoare home made. Control volum /canal telecomandat. Tuburile finale pot fi schimbate fara modificari sau reglaje cu GU29,parametri similari. Datorita biasului automat nu necesita reglaje la schimbarea tuburilor,atit finale cit si drivere(ECC88 sau 6H1P) Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Si un nou model pe teava..... Cine ghiceste ce si cite...tuburi sunt in foto, are un dar de la mine... E voie numai o incercare de persoana Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Pe întuneric: 6 x 6N1P, 2 x EM84 (asta e uşor de ghicit) şi 4 x 6P3S-E. Iar pe faţă un ZM1020 cred. Link spre comentariu
Kosmin Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Pe întuneric: 6 x 6N1P, 2 x EM84 (asta e uşor de ghicit) şi 4 x 6P3S-E. Iar pe faţă un ZM1020 cred. Din poza pare a fi un PP cu GU50, asadar 4xgu50(fara gulerul de tabla), 6x6n1p (poate 6n2p), em84 x2, nixie 2x IN1 plus o redresoare 5t3s? Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 9, 2013 Partajează Postat Octombrie 9, 2013 Redresoarea n-am zărit-o, era lumina stinsă. Da, se pare că e vorba de GU50, sperietoarea forumului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum