Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cuptor cu microunde Samsung

nicoalex

Postări Recomandate

Am un cuptor cu microunde cu senzori si afisaj digital.De ceva vreme (de la o pana de curent,zic eu) in momentul in care inchid usa lui ii sare siguranta.Am vazut ca cineva spunea despre un WIRPOOL ca ar fi microintrerupatoarele de la usa.Acelasilucru sa fie si aici si care ar fi modul de remediere?Schimbarea acestora?Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicoalex

6

• tv1

2

• niki4

2

• tntgarbage

1

Top autori în acest subiect

Verificati contactii de la usa daca nu sant sincronizati arde sigurantaverificati si parghia care zavoraste usa sa nu aiba uzura sau sa fie rupta

Link spre comentariu

Am veriicat microintrerupatoarele ,separe ca unul era miscat din suportul sau.Acum nu mai sare siguranta insa apare un alt fenomen-se aude un zgomot puternic la partea unde se invarte platanul uneori rotirea acestuia se cam blocheaza si se pare ca se incalzeste prea rau in interior.Magnetronul este foarte incins.Este normal sa fie asa?Solutii?Mentionez ca acest cuptor nu a mai fost folosit cam de 1 an datorita acelei sigurante care sarea(mentionez ca este vorbba de siguranta de pe modulul electronic al afisajului digital si al comenzilor digitale nu siguranta de intrare la 220v)9

Link spre comentariu

Lucru elementar : Cuptor cu microunde Samsung fara model ......( ne uitam si noi pe o schema )....

Gresala mea .Cuptor microunde SAMSUNG CE283DN
Link spre comentariu

Am veriicat microintrerupatoarele ,separe ca unul era miscat din suportul sau.Acum nu mai sare siguranta insa apare un alt fenomen-se aude un zgomot puternic la partea unde se invarte platanul uneori rotirea acestuia se cam blocheaza si se pare ca se incalzeste prea rau in interior.Magnetronul este foarte incins.Este normal sa fie asa?Solutii?Mentionez ca acest cuptor nu a mai fost folosit cam de 1 an datorita acelei sigurante care sarea(mentionez ca este vorbba de siguranta de pe modulul electronic al afisajului digital si al comenzilor digitale nu siguranta de intrare la 220v)Nu a avut nimeni o problema asemanatoare? Multumesc anticipat9

Link spre comentariu

Siguranta de la programator nu are nici o legatura cu microintrerupatoarele de la usa.Verifica programatorul are o piesa in scurt (in general la supratensiuni are un varistor care cedeaza acesta este pe langa transformatorul ce alimenteaza programatorul)

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Aseara am pus din nou cuptorul meu la incercare dupa atata amar de vreme.Surpriza....nu se mai arde siguranta atunci cand se actioneaza usita insa se pare ca se cam incalzeste magnetronul iar motorul electric invarte cam greu tavita de geam scotand si un zgomot mai mare parca,,ar trage din greu,,.Am desfacut motorul dar se pare ca nu are nici o problema ,e ok.Ceva solutii?E normal sa sa se incinga magnetronul dupa o folosire de 3 minute?Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări