nicoalex Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Am un cuptor cu microunde cu senzori si afisaj digital.De ceva vreme (de la o pana de curent,zic eu) in momentul in care inchid usa lui ii sare siguranta.Am vazut ca cineva spunea despre un WIRPOOL ca ar fi microintrerupatoarele de la usa.Acelasilucru sa fie si aici si care ar fi modul de remediere?Schimbarea acestora?Multumesc Link spre comentariu
tntgarbage Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 cu usa inchisa daca il bagi in prixa tot sare siguranta ? Link spre comentariu
nicoalex Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 Sa zic ca atunci cand l-am bagat in priza cu usa inchisa nu a sarit siguranta... Link spre comentariu
niki4 Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Verificati contactii de la usa daca nu sant sincronizati arde sigurantaverificati si parghia care zavoraste usa sa nu aiba uzura sau sa fie rupta Link spre comentariu
nicoalex Postat Mai 6, 2011 Autor Partajează Postat Mai 6, 2011 Am veriicat microintrerupatoarele ,separe ca unul era miscat din suportul sau.Acum nu mai sare siguranta insa apare un alt fenomen-se aude un zgomot puternic la partea unde se invarte platanul uneori rotirea acestuia se cam blocheaza si se pare ca se incalzeste prea rau in interior.Magnetronul este foarte incins.Este normal sa fie asa?Solutii?Mentionez ca acest cuptor nu a mai fost folosit cam de 1 an datorita acelei sigurante care sarea(mentionez ca este vorbba de siguranta de pe modulul electronic al afisajului digital si al comenzilor digitale nu siguranta de intrare la 220v)9 Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 7, 2011 Partajează Postat Mai 7, 2011 Lucru elementar : Cuptor cu microunde Samsung fara model ......( ne uitam si noi pe o schema ).... Link spre comentariu
nicoalex Postat Mai 8, 2011 Autor Partajează Postat Mai 8, 2011 Lucru elementar : Cuptor cu microunde Samsung fara model ......( ne uitam si noi pe o schema )....Gresala mea .Cuptor microunde SAMSUNG CE283DN Link spre comentariu
tv1 Postat Mai 8, 2011 Partajează Postat Mai 8, 2011 Samsung CE283DN service manual http://elektrotanya.com/Samsung_CE283DN ... nload.html Link spre comentariu
nicoalex Postat Mai 10, 2011 Autor Partajează Postat Mai 10, 2011 Am veriicat microintrerupatoarele ,separe ca unul era miscat din suportul sau.Acum nu mai sare siguranta insa apare un alt fenomen-se aude un zgomot puternic la partea unde se invarte platanul uneori rotirea acestuia se cam blocheaza si se pare ca se incalzeste prea rau in interior.Magnetronul este foarte incins.Este normal sa fie asa?Solutii?Mentionez ca acest cuptor nu a mai fost folosit cam de 1 an datorita acelei sigurante care sarea(mentionez ca este vorbba de siguranta de pe modulul electronic al afisajului digital si al comenzilor digitale nu siguranta de intrare la 220v)Nu a avut nimeni o problema asemanatoare? Multumesc anticipat9 Link spre comentariu
niki4 Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Siguranta de la programator nu are nici o legatura cu microintrerupatoarele de la usa.Verifica programatorul are o piesa in scurt (in general la supratensiuni are un varistor care cedeaza acesta este pe langa transformatorul ce alimenteaza programatorul) Link spre comentariu
nicoalex Postat Martie 7, 2012 Autor Partajează Postat Martie 7, 2012 Aseara am pus din nou cuptorul meu la incercare dupa atata amar de vreme.Surpriza....nu se mai arde siguranta atunci cand se actioneaza usita insa se pare ca se cam incalzeste magnetronul iar motorul electric invarte cam greu tavita de geam scotand si un zgomot mai mare parca,,ar trage din greu,,.Am desfacut motorul dar se pare ca nu are nici o problema ,e ok.Ceva solutii?E normal sa sa se incinga magnetronul dupa o folosire de 3 minute?Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum