Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum caut şi descarc de pe net driverele PC

ionionel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionionel

2

• djdansmart

1

• FLORIN IORDACHE

1

• milo01miau

1

Cred ca acel program iti cauta update de drivere doar daca ai deja instalate drivere pe PC! Daca nu ai nimic instalat,nu cred ca "stie" sa le caute! Mai bine vezi ce placa de baza ai,mergi pe site-ul producatorului si descarci TU driverele..la fel si pt placa video! Sunt mai multe programe de genul (driver magician) dar nu stiu daca vreunu este capabil sa detecteze componentele hardware fara sa fie instalate driverele inainte!

Link spre comentariu

Bună ziua.Vreau să ştiu cum caut şi cum descarc driverele PC de pe internet cu programul Checker Drive.Mulţumesc.

Hristos a inviat ! Eu asi zice ca sa incercati cu programul EVEREST Ultimate Edition,cu acest program va uitati pe rand la placa de retea ce este,la placa de sunet ce este,la placa video ce este,la modem ce este,etc........Le scrieti pe toate pe o hartie cum se numesc si dupaia le scrieti pe rand pe google,si le gasiti pe toate drivere pe care aveti dvs nevoie.Bafta !
Link spre comentariu

Multe programe de tipul asta nu reusesc intotdeauna sa identifice driverul necesar.Adevarul este ca nu inteleg de ce este nevoie sa se faca uz de un asemenea program, cand toata informatia necesara apare in Device Manager -> Hardware -> Unrecognized device -> Properties -> Details...Daca este Vista sau W7 trebuie selectionat acolo Hardware ID in plus.Apare un sir de caractere, genPCI\VEN_1814_DEV_0302&SUBSYS_3C241948&REV_00...care se introduce in google si reprezintaConceptronic 54g Wireless PCI Cardde exemplu...Se pierde mai mult timp cu instalarea unui soft, care pana la urma mai si da chix; chestie probata...De cele mai multe ori nu este nevoie sa se introduca la cautare tot sirul; de la "&REV_00" incolo se poate renunta.O sa gasiti in rezultate multe pagini care nu servesc de nimic, dar sigur veti gasi cateva forumuri cu rezultatul dorit...Se presupune ca nu ati reusit sa gasiti driverul dorit pe pagina producatorului, ca sa recurgeti la astfel de metode. Sau, cum se intampla de obicei, la un downgrade de W7/Vista -> XP, cand nu exista suport pe pagina oficiala...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Deschizi pc-ul si te uiti prin el la modelu placii de baza si la placa video,apoi intri pe site la producator si iei driverele. Daca ti-e lene sa deschizi pc instalezi everest,si te uiti ce model ai video si placa de baza si din nou cauti pe site la producator.

Link spre comentariu

Mulţumesc.Am rezolvat cu un un program de pe net care se numeşte ''VARENA DRIVERAGENT,,care mia găsit driverele.Dar merge căutarea driverelor şi cu Device Manager şi cu Everest.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări