Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VU-metru cu LCD

Terry34

Postări Recomandate

Salut ! As dori si eu sa gasesc o schema de VU-metru cu LCD controlat de un microporcesor sau analizor spectral de volum si daca are si contoale de volum etc...nu ma supar, eventual daca face cineva sau pot cumpara sub forma de kit sau gata facut de undeva. Multumesc! Exemplu:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Terry34

12

• yo9hnf

5

• nickrvl

3

• yonutzu

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut ! As dori si eu sa gasesc o schema de VU-metru cu LCD controlat de un microporcesor sau analizor spectral de volum si daca are si contoale de volum etc...nu ma supar, eventual daca face cineva sau pot cumpara sub forma de kit sau gata facut de undeva. Multumesc! Exemplu:

Vezi aici: http://diy.elektroda.eu/analizator-widm ... znego/#eng , a aprut si varianta nr 2...Nu e greu de facut.....
Link spre comentariu

si cine imi programeaza si mie Atmel-ul..ca eu nu ma pricep deloc :jytuiyu

Il programez eu, nu-i problema.http://elforum.info/viewtopic.php?f=35&t=29786&p=607780&hilit=metru#p607780
y09hnf ca de obicei un adevarat prieten pe care te poti baza.... :aplauze dar ai si atmelul, inca nu l-am luat? :nas:second question...exista astfel de vu-metre-analizor in scule industriale? de curiozitate intreb daca a-ti vazut
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

cine ma poate ajuta cu conversia fisierului bas in hex pt lcd 16x2 si quart de 14mhz ?

[attachment=0]analizator16x2.doc[/attachment]I-i transformi extensia din doc in hex, si vezi daca merge altfel ti-l trimit pe mail.
Link spre comentariu

Singura problema care am avut-o este cu BACKLIGHT-UL in schema respectiva tranzistorul trebuie polarizat pe baza cu o rezistenta 4,7-10K de la 5V !

Posted Image

By pixuletz at 2011-05-24

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Multumiri lui yo9hnf, tre sa dau o bere Radule, esti tare ! E programat perfect ! :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări