Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bomba de la canter-stirke

Vizitator little_stu

Postări Recomandate

Vizitator little_stu

salut nu stiu daca miam pus in locatia potrivita intrebarea mea si banuiesc ca vazand topicul nu vedeti nici o legatura cu domeniul audio insa eu de cate ori joc canter strike imi aduc aminte ca as vrea sami realizez si eu o chestie care sa faca ca si sunetul emis de bomba din acest joc si anume piuie din ce in ce mai repedesper ca stie cineva o astfel de schemadaca nu eu oricum va multumesc anticipatMULTZUMESC!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristimm

1

• chetross

1

Top autori în acest subiect

Vizitator little_stu

doar asa de amuzament caci poate ca ma credetzi nebun de legat dar imi place ideeacum face acest dispozitivputetzi sa ziketi ce vretz despre mine acum ca vam cerut asta si vam facut sa pierdeti timp (poate) pe o chestie inutiladar sunt o persoan deschisasi accept orice parere caci facem parte dintr-o tara democratanu?kmerci din nou

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

Din Regulamentul forumului:

Indatoririle userilor:

...

- postati STRICT la subiectul thread-ului

- NU aduceti jigniri membrilor forumului (sub NICI O FORMA)

- Incercati sa AJUTATI colegii de forum daca puteti, daca nu abtineti-va. Lumea vine aici SI sa invete ceva. Daca un user primeste glume in loc de raspunsuri atunci cand intreaba ceva "simplu" cu siguranta ca nu va invata ceva...

...

Indatoririle moderatorilor:

...

- sa aiba o atitudine toleranta fata de useri si sa-i AJUTE sa-si rezolve problemele

...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări